Ajándékozott a rendőrség

2017. szeptember 12., kedd, Közélet
Iskolakezdés alkalmával a baróti rendőrség két munkatársa, Csíki Gyula parancsnokhelyettes és Elekes József polgárközeli rendőr a Kovászna Megyei Gyermekjogvédelmi és Szociális Igazgatósághoz tartozó helyi családi házat kereste fel, hogy a megyei rendőrség ajándékát átadja.

A tizenegy gyermek és fiatal felnőtt – a legfiatalabbja hétéves, de akad köztük közel huszonegy esztendős is – tréningruhát kapott, de volt, akinek iskolástáska is jutott. A rendőrök az ajándékért „cserébe” azt kérték a bentlakóktól, viselkedjenek jól, s akkor karácsony környékén is felkeresik őket.
A tizenegy éve működő családi házban élők közt vannak olyanok, akik nehezebben tanulnak, de olyan is, akinek nemcsak tanulmányi eredményei jó, de élsportoló is, vagy éppen olyan, aki nemrég sikeresen érettségizett, s nemsokára fodrász-kozmetikusként fogja kenyerét keresni.
Cikk megjelenési időpontja: 2017-09-12 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 1027
szavazógép
2017-09-12: Közélet - Szekeres Attila:

Szívvel-lélekkel a tanulókért (Tanévnyitó ökumenikus istentisztelet)

Az iskolai tanévnyitók után a szemerjai református templomban tartott közös, ökumenikus tanévnyitó istentiszteleten vettek részt sepsiszéki pedagógusok mintegy másfél százan.
2017-09-12: Közélet - :

Új pálya Kézdivásárhelyen

Műfüves pályát létesítenek Kézdivásárhelyen, kialakítását a Futball Klub Csíkszereda Egyesület végzi, összköltsége 1 450 000 lej.