Sepsiszentgyörgy, 2018. január 21., vasárnap 12:55
Köszöntjük Ágnes nevű olvasóinkat!

Új pálya Kézdivásárhelyen

2017. szeptember 12., kedd, Közélet
Műfüves pályát létesítenek Kézdivásárhelyen, kialakítását a Futball Klub Csíkszereda Egyesület végzi, összköltsége 1 450 000 lej.
A 240 férőhelyes lelátóval és esti kivilágítással is rendelkező műfüves pályához a területet a társulási szerződés aláírásától tíz évre adja át Kézdivásárhely önkormányzata a csíkszeredai egyesületnek. Ahhoz, hogy a beruházást megvalósítsák, a Sinkovits Sporttelep 29 118 négyzetméteres felületéből kataszteri felosztással elkülönítettek 1848 négyzetmétert. (iochom)
Hozzászólások
2017-09-12: Közélet - Hecser László:

Ajándékozott a rendőrség

Iskolakezdés alkalmával a baróti rendőrség két munkatársa, Csíki Gyula parancsnokhelyettes és Elekes József polgárközeli rendőr a Kovászna Megyei Gyermekjogvédelmi és Szociális Igazgatósághoz tartozó helyi családi házat kereste fel, hogy a megyei rendőrség ajándékát átadja.
2017-09-12: Közélet - :

Baleset Lécfalván

Két ember megsérült vasárnap Lécfalván egy közúti balesetben. A rendőrség közlése szerint egy utánfutós haszongépjármű túl közel hajtott el egy ló vontatta szekér mellett, s az utánfutóról lelógó gereblye megsértette a szekéren ülőket. Ennek ellenére a gépkocsi elhajtott.