Baleset Lécfalván

2017. szeptember 12., kedd, Közélet
Két ember megsérült vasárnap Lécfalván egy közúti balesetben. A rendőrség közlése szerint egy utánfutós haszongépjármű túl közel hajtott el egy ló vontatta szekér mellett, s az utánfutóról lelógó gereblye megsértette a szekéren ülőket. Ennek ellenére a gépkocsi elhajtott.

A baleset bejelentése után az áldozatokat kórházba szállították, de nem kellett beutalni őket. A helyszínelő rendőrök egy 47 éves helybeli férfi személyében azonosították a személyi sérülést okozó gépkocsivezetőt, őt otthonában találták. Leheletében 0,68 mg/l szesztartalmat mértek, ezért kórházba szállították a pontos alkoholtartalom megállapítására. A sofőr nevére ittas vezetésért, baleset helyszínének elhagyásáért és gondatlanságból elkövetett testi sértésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-09-12 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen célt szolgál az igazságügyi törvények módosítása?eredmények
szavazatok száma 217
szavazógép
2017-09-12: Közélet - :

Új pálya Kézdivásárhelyen

Műfüves pályát létesítenek Kézdivásárhelyen, kialakítását a Futball Klub Csíkszereda Egyesület végzi, összköltsége 1 450 000 lej.
2017-09-12: Közélet - :

Ittasan vezettek

Több ittas gépkocsivezetőt kaptak el a háromszéki rendőrök az elmúlt hétvégén, pénteken Kézdivásárhelyen ketten is lebuktak. Egy 49 éves férfi leheletében 0,68 mg/l, egy 40 éves férfiéban 0,84 mg/l szesztartalmat mért az alkoholszonda.