Ittasan vezettek

2017. szeptember 12., kedd, Közélet
Több ittas gépkocsivezetőt kaptak el a háromszéki rendőrök az elmúlt hétvégén, pénteken Kézdivásárhelyen ketten is lebuktak. Egy 49 éves férfi leheletében 0,68 mg/l, egy 40 éves férfiéban 0,84 mg/l szesztartalmat mért az alkoholszonda.

Sepsiszentgyörgyön egy 54 éves férfi esetében 0,52 mg/l, Bodzafordulón egy 46 éves férfi esetében 1,15 mg/l értéket mutatott a mérőműszer. Telefonos bejelentés nyomán a Szépmező és Sepsiszentgyörgy között egy gépkocsivezetőt teszteltek, a 61 éves férfi leheletében 0,6 mg/l szesztartalmat mértek. Mindenik vezetőt kórházba szállították a pontos alkoholtartalom megállapítására. Nevükre ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-09-12 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen célt szolgál az igazságügyi törvények módosítása?eredmények
szavazatok száma 217
szavazógép
2017-09-12: Közélet - :

Baleset Lécfalván

Két ember megsérült vasárnap Lécfalván egy közúti balesetben. A rendőrség közlése szerint egy utánfutós haszongépjármű túl közel hajtott el egy ló vontatta szekér mellett, s az utánfutóról lelógó gereblye megsértette a szekéren ülőket. Ennek ellenére a gépkocsi elhajtott.
2017-09-12: Közélet - :

Elkapták a betörőt

Péntekről szombatra virradó éjjel betörtek egy kovásznai kereskedelmi egységbe. A helyszínelők megállapították, hogy az elkövető a padláson keresztül a mennyezet betörésével hatolt be a helyiségbe, ahonnan 500 lejt lopott el. A nyomozás során egy helybeli 28 éves férfi személyében azonosították a tettest. Nevére minősített lopásért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)