Elkapták a betörőt

2017. szeptember 12., kedd, Közélet
Péntekről szombatra virradó éjjel betörtek egy kovásznai kereskedelmi egységbe. A helyszínelők megállapították, hogy az elkövető a padláson keresztül a mennyezet betörésével hatolt be a helyiségbe, ahonnan 500 lejt lopott el. A nyomozás során egy helybeli 28 éves férfi személyében azonosították a tettest. Nevére minősített lopásért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-09-12 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 942
szavazógép
2017-09-12: Közélet - :

Ittasan vezettek

Több ittas gépkocsivezetőt kaptak el a háromszéki rendőrök az elmúlt hétvégén, pénteken Kézdivásárhelyen ketten is lebuktak. Egy 49 éves férfi leheletében 0,68 mg/l, egy 40 éves férfiéban 0,84 mg/l szesztartalmat mért az alkoholszonda.
2017-09-12: Közélet - Fekete Réka:

Becsengettek Háromszéken

A diákok küldetése, hogy a velük született képességeket, tehetségeket úgy kamatoztassák, hogy az iskolában szerzett tudással együtt tudatosan járuljanak hozzá egy jobb, összetartóbb, értékalapú közösség kialakításához, a pedagógusok számára pedig az a legnagyobb kihívás, hogy olyan szakmák választására készítsék fel a tanulókat, amelyek ma még nem is léteznek – fogalmazott Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere abban az üzenetben, amit tegnap a város iskoláiban olvastak fel a tanévnyitó ünnepségeken.