Női kosárlabda, Nemzeti LigaVisszalépett a Târgoviște

2017. szeptember 13., szerda, Sport
Az elmúlt idényt Román Kupa-sikerrel és negyedik hellyel záró Târgoviște hétfőn késő délután hivatalos portálján (csmtargoviste.ro) jelentette be, hogy visszalép a női kosárlabda Nemzeti Liga 2017–2018-as idényéből (Szuperkupa, Román Kupa és bajnokság).
  • Fotó: Henning János
    Fotó: Henning János
A csapat illetékesei több problémára – igazolási tilalom, különböző büntetések, a dâmbovițai alakulat és egykori edzője, George Dikeoulakos közötti megoldatlan jogi vita, ütőképes csapat összeállításának képtelensége – hivatkozva hozták meg a női élvonalbeli pontvadászatot teljes egészében felborító döntésüket. Ugyanakkor a sportvezetők bíznak abban, hogy a Román Kosárlabda-szövetségnél elfogadják az I. ligában (másodosztály) való nevezésüket, ahonnan minél előbb vissza szeretnének jutni az első osztályba.
Mint arról már beszámoltunk, elsőként – még augusztus 23-án – a Jászvásári Politehnica is visszalépett a bajnokságtól, s így az eredeti tizenkettő helyett mindössze tízcsapatos lesz a Nemzeti Liga soros pontvadászatának mezőnye. Ennek tükrében a szakszövetségnél úgy döntöttek, hogy pénteken 12 órától újra elkészítik a bajnokság programját. A Román Kupát az eredeti terv szerint bonyolítják le és a Sepsi-SIC-et is érintő Szuperkupa-mérkőzést nem rendezik meg. (tibodi)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-09-13 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 1027
szavazógép
2017-09-13: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az árkosi
KOLCZA IDA
(szül. MOLNÁR)
türelemmel viselt, hosszú betegség után életének 87., özvegységének 36. évében elhunyt.
Temetése 2017. szeptember 14-én, csütörtökön 15 órakor lesz az árkosi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás szerdán 18 órától és a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4301339
2017-09-13: Sport - :

Hoppon maradt a Dinamo hazai pályán (Labdarúgás)

A Temesvári Poli – a Kolozsvári CFR után – újabb nagy csapat ellen diadalmaskodott, ezúttal a 9. forduló zárómérkőzésén a Ștefan cel Mare Stadionból hátrányból felállva hozta el a három pontot, így a rájátszást érő hatodik helyre lépett.