Sepsiszentgyörgy, 2018. január 20., szombat 10:53
Köszöntjük Fábián, Sebestyén nevű olvasóinkat!

Elütöttek egy gyereket

2017. szeptember 14., csütörtök, Közélet
Elgázoltak egy nyolcéves gyereket tegnap negyed egykor Sepsiszentgyörgyön a Gyöngyvirág utcában. A kisfiú nem gyalogátjárón akart átkelni az úttesten, egy autóbusz mögül hirtelen felbukkant, amikor elütötte egy személygépkocsi. Kórházba szállították.
A rendőrség folytatja a kivizsgálást, a végleges diagnózis alapján sorolják majd be az esetet gondatlanságból elkövetett testi sértés esetleg súlyos testi sértés kategóriába – közölte érdeklődésünkre Carmen Lambrino rendőrbiztos, megbízott szóvivő. (sz.)
Hozzászólások
2017-09-14: Közélet - :

Európai elfogatóparanccsal elkapott zágoniak

A magyarországi hatóságok által egy 29 éves férfi nevére kibocsátott európai elfogatóparancs alapján nyomoztak a Kovászna megyei rendőrök. Az illetőt a Brassói Táblabíróság elé állították. A bírói testület időleges letartóztatást rendelt el, és következik a nemzetközi büntetőjogi eljárás – áll a szűkszavú rendőrségi közleményben.
2017-09-14: Közélet - :

Ittasan vezettek

Keddről szerdára virradó éjjel a kovásznai rendőrök megállítottak egy bizonytalanul közlekedő gépkocsit a fürdővárosban. Kiderült, vezetője ivott, leheletében 0,45 mg/l szesztartalmat mutatott ki a szonda.