Ittasan vezettek

2017. szeptember 14., csütörtök, Közélet
Keddről szerdára virradó éjjel a kovásznai rendőrök megállítottak egy bizonytalanul közlekedő gépkocsit a fürdővárosban. Kiderült, vezetője ivott, leheletében 0,45 mg/l szesztartalmat mutatott ki a szonda.

A pontos alkohol­mennyiség megállapítására kórházba szerették volna kísérni vérvételre, ám ezt megtagadta. Nevére próbavétel megtagadásáért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. S Előpatakon egy koccanásos baleset után kiderült, a vétkes autóvezető ivott. Esetében 0,84 mg/l szesztartalmat mértek. Kórházba szállították vérvételre. Az ő nevére ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-09-14 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen célt szolgál az igazságügyi törvények módosítása?eredmények
szavazatok száma 217
szavazógép
2017-09-14: Közélet - :

Elütöttek egy gyereket

Elgázoltak egy nyolcéves gyereket tegnap negyed egykor Sepsiszentgyörgyön a Gyöngyvirág utcában. A kisfiú nem gyalogátjárón akart átkelni az úttesten, egy autóbusz mögül hirtelen felbukkant, amikor elütötte egy személygépkocsi. Kórházba szállították.
2017-09-14: Közélet - Szekeres Attila:

Háromszékieket tüntettek ki

Áder János, Magyarország köztársasági elnökének megbízásából az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából odaítélt magyar állami kitüntetéseket adtak át kedd este Magyarország csíkszeredai főkonzulátusán. A kitüntetettek között van Kiss Jenő, a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár volt igazgatója, Deák Gyula, a Háromszék Táncegyüttes igazgatója, valamint a kovásznai származású gyimesközéploki plébános, Bodó György.