Sepsiszentgyörgy, 2018. január 18., csütörtök 19:59
Köszöntjük Piroska nevű olvasóinkat!

Újságírók és titkos ügynökök

2017. szeptember 21., csütörtök, Belföldi hírek
Tizenegy újságíró szerepel azon a 65 nevet tartalmazó listán, amelyet Daniel Dragomir volt titkosszolgálati ezredes mutatott be a Román Hírszerző Szolgálatot (RHSZ) ellenőrző parlamenti bizottságnak.
A testület hamarosan eldönti, hogy behívja-e őket kihallgatásra vagy sem. Dragomir korábban azt állította: a sajtóban több titkos ügynök is dolgozik, maga is látott újságírókat, akik ki-be jártak Florin Coldea, az RHSZ volt elnökhelyettesének irodájából; közülük Dan Tăpălagăt, Dan Turturicăt és Sorina Mateit nevezte meg. Dragomir listáján politikusok, újságírók, üzletemberek és az RHSZ emberei is szerepelnek. Az RHSZ válaszában nem cáfolta, hogy vannak beépített emberei a sajtóban.
Hozzászólások
2017. szeptember 21.
csütörtök 10:21
barcsay
1794 hozzászólás
Azt a mindenit ennek a fura világnak mindenkiből fedeett tiszt besugó hirszerző és megannyi gezemice amiből ugy ahogy ősszeált az a Romániának nevezett trutymó ebben élni ebben dobogjon szivünk eggyütt ,ha már nem szégyen beépitett kémnek lenni ,ha hazádat csak ugy szolgálod ,hogy kőzben árgus szemekkel figyelem például belaba tevékenységét ,ha leadom idejében a drotot kik rombolják és akadályozzák dicső hazánk azaz idegen hazánk kibontakozását egy szebb jővőfelé ,akkor már csak szappanh után kell néznem a kőtél ugyanis már régebbről megvan.Hol lehet beiratkozni kedves forumozok spiclinek adjátok mega cimeet.Kőszőnőm.

2017. szeptember 21.
csütörtök 10:35
barcsay
1794 hozzászólás
A háromszéknél kik a beépitett hirszerzők,mert hogy itt is vannak az biztos és ha ez igy van és nem kapok itt a háromszék szerkesztőitől egy kielégitő választ,nem kérek megnevezni senkit csak annyit van vagy nincs kőztük fedett hirszező,mert ha igen akkor megkőszőnőm,hogy eddig ugy ahogy itt ezen a forumon elvoltam olvasotársaimmal,de tőbbé nem szeretnék ugymond egyhuron pendülni olyan hirszerzőkkel akik felválalták ezt a szerepet nem tudom kinek minek érdekében.Várok egy pár sorban némi eligazitást,ami a valóságot tükrőzi tisztelettel.B.T.

2017. szeptember 21.
csütörtök 12:25
huszita
213 hozzászólás
Hát, ugyebár Trebitsch Ignác is titkosügynök.

2017. szeptember 21.
csütörtök 13:11
igazitrebitsch
229 hozzászólás
Már vártam 20IQ-s hogy mikor kezded....hát elég későn mit mondjak....csak nem eddig kellett kiheverned a másnaposságot és a sok hányadékból kimosakodnod? ,máskülönben bármikor megengedem,hogy köpködj,van egy bizonyos fix pont az emberen...na oda köpjél egy milliméterről !És még te firkálsz ,hogy mások milyen szinten muzsikálnak.Egy értelmes hozzászólásod nincs ,a vége mindennek ohbányvihtó vagy most én.Bizonyára mentetted 'zseniális' beírásaidat ...küldjél el néhányat ,de csak miután kijózanodtál fűből -alkoholból!

2017. szeptember 21.
csütörtök 13:18
igazitrebitsch
229 hozzászólás
Na és képzeld ,a 007-es is IGAZI titkos ügynökről volt mintázva !külön kell írni ,nem ahogy te és még oktatnál is másokat,nem érzed milyen szánalmas vagy?

2017. szeptember 21.
csütörtök 13:22
barcsay
1794 hozzászólás
igaztrebisch kár volt reagálnod ennek az aliponnak a frőccsentéséhez ez a szint ennél alább nemadja még ismerek más forumokról is azthiszem egy és ugyanaz a fazon most huszita neven voltsettembrini és sokan mások azon kell lenni,hogy elsurranunk kommentjei melett és 1 honapot az is sok elhuzott erről a tájról.

2017. szeptember 21.
csütörtök 20:42
igazitrebitsch
229 hozzászólás
Tudom mi a baja ,de az legyen az ő baja.

2017-09-21: Belföldi hírek - :

Nem lesz kormányátalakítás

Cáfolta a kormányátalakítási tervekről felröppent híreszteléseket Liviu Dragnea SZDP-elnök: azt mondja, hogy ő semmiképp sem tesz erre javaslatot a párt szep­tember végi ülésén, mert „teljes változás van, nagyon sok lemaradást behozott a Tudose-kabinet”.
2017-09-21: Hírsaláta - :

Hírsaláta

JÉGESŐ  HÁROM  MEGYÉBEN. Szerdára virradóra Buzău, Dâmboviţa és Prahova megyében több felhőszakadás során galambtojás méretű jégdarabok hullottak az égből.