Elhalálozás

2017. szeptember 27., szerda, Elhalálozás

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága jó férj, apa, nagyapa, testvér, sógor, gyermek, após, rokon, jó barát,
id. HENGÁN ZOLTÁN,
a villanyvállalat volt munkatársa
hosszú, de türelemmel viselt betegség után életének 58., házasságának 33. évében 2017. szeptember 26-án eltávozott szerettei köréből.
Drága halottunk földi maradványait 2017. szeptember 29-én, pénteken 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
19589

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a gidófalvi
KISS KÁROLY
életének 66. évében hosszas betegség után elhunyt.
Temetése 2017. szep­tember 28-án, csütörtökön 14 órakor lesz a gidófalvi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás 27-én, szerdán 19 órától a ravatalozóházban.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
19588
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesapa, nagytata, testvér, rokon, jó barát és ismerős, a kurtapataki születésű kézdivásárhelyi
RÉTI ISTVÁN
életének 83., boldog házasságának 51. évében rövid betegség után 2017. szeptember 26-án visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2017. szep­tember 28-án 15.30 órakor lesz a római katolikus egyház szertartása szerint a kézdivásárhelyi római katolikus ravatalozóházból az ottani temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
10362
Megemlékezés
Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, s míg élünk, őrizzük őket. Kegyelettel emlékezünk a szárazajtai id. URSZUJ ALBERTRE halálának 4. évfordulóján.
Szerettei
19587
Egy márciusi hajnalon életed véget ért, bánatot hagytál ránk, örökre elmentél. Pedig voltak még terveid, nem készültél menni, de elvették életed, nem tudtál búcsúzni. Imádtad családod, mindenkit szerettél, az volt boldogságod, ha velünk lehettél. Sírva gondolunk mosolygó arcodra, biztonságot adó két erős karodra. Légy boldog ott, ahová mentél, te nem haltál meg, csak álmodni mentél. Tudjuk, hogy nem jöhetsz, így tovább könnyezünk, nagyon fájó szívvel rád emlékezünk. Kegyelettel emlékezünk a szentivánlaborfalvi DEÁK LAJOSRA halálának hatodik hónapjában.
Bánatos családja és testvére
4301599
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a gidófalvi id. BENEDEK ­LÁSZLÓRA halálának 15. évfordulóján. Pihenése legyen csendes emléke áldott.
Özvegye, gyermekei és azok családja
4301597
Fájó szívvel emlékezünk KATÓ (szül. DEÁK) ERZSÉBETRE halálának ötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló családja
4301590
Egy évvel ezelőtt ez volt az utolsó nap, amikor még megsimogathattuk pici kezecskéidet, édes arcocskádat, de már nem nézhettél ránk a csodaszép, ragyogó kék szemecskéiddel. Azóta fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a kedves, szép gyermekre, unokára, unokaöcsre, a kilyéni DEMETER MAGOR­KÁRA. Pihenése legyen csendes, áldott emlékét örökre szívünkbe zártuk.
Bánatos édesanyja, nagyszülei
és nagybátyja
4301594

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 768
szavazógép
2017-09-27: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

VI. Önkéntesnap
Hatodik alkalommal rendeznek Önkéntes Kupát a Turulmadár Ifjúsági Iroda szervezésében. Cél, hogy egészséges versengésben dönthessék el, kik a legsportosabb önkéntes civil szervezet tagjai. Az elmúlt években több mint 400 önkéntes és 10 szervezet vett részt a rendezvényen. Olyan sportokat próbálhattak ki, mint a pókfoci vagy a teremhoki, de ügyességi játékokban is helyt kellett állni. Idén sem lesz hiány érdekes próbákból. Főbb versenyszámok: kugli, vakondfoci, ügyességi vetélkedők. Jelentkezési feltételek: a csapat létszáma legalább 5, legtöbb 10 személy; egy csapatban minimum két lányversenyzőnek kell lennie; a résztvevők életkora 16–30 év közötti; minden csapattagnak ismernie kell a versenyszabályzatot; a résztvevőknek valamely háromszéki civil, iskolai vagy egyházi szervezet tagjainak kell lenniük. Részvételi díj: 10 lej/csapat. Az a csapat, amely legalább öttagú szurkolótábort visz magával, különdíjban részesül. Minden csapat készüljön egy csatakiáltással, amellyel az éppen versenyző társait tudja biztatni. Részletek a www.turuliroda.ro honlapon.
2017-09-27: Sport - :

Molnár négynapos versenyen ötödik helyen végzett (Hegyikerékpározás)

Szeptember 21. és 24. között a Bucsecs- és a Királykő-hegységben szervezték meg a Carpathian MTB Epic 2017 nemzetközi hegyikerékpáros maratonversenyt, amely egy időfutamból és három szakaszból állt. Közel száz kerékpározó tette próbára magát, köztük a sepsiszentgyörgyi Molnár Ede is, aki összetettben az előkelő 5. helyet szerezte meg.