Sepsiszentgyörgy, 2018. január 16., kedd 17:11
Köszöntjük Gusztáv nevű olvasóinkat!

Megújult a Sinkovits Stadion lelátója

2017. október 11., szerda, Közélet
A Sinkovits Stadion lelátója A szerző felvétele
A Sinkovits Stadion lelátója A szerző felvétele
A kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal városüzemeltetési osztályának munkatársai az elmúlt héten befejezték a Sinkovits Stadion nézőterének felújítását.
A munkálatok során a székeket, illetve az azokat tartó deszkákat is kicserélték, a lelátó egy részét lefödték. A műanyagszékek egy részét újakra kellett cserélni, ugyanis vandál kezek tönkretették azokat. Hogy a rongálásnak véget vessenek, a lelátó környékén térfigyelő kamerákat szerelnek fel. A Sinkovits Stadion felújítása jövőben folytatódik. (iochom)
Hozzászólások
2017-10-11: Közélet - :

Továbbra sincs kilövési engedély

Bár a tárcavezető aláírta és a Hivatalos Közlönyben is megjelent a 140 medve és közel száz farkas kilövésére vonatkozó rendelet, országszerte mindeddig egyetlen erre vonatkozó igénylést sem hagytak jóvá – közölte tegnap Sárkány Árpád, az Abies Hunting vadásztató társaság vezetője.
2017-10-11: Közélet - :

Felgyorsult a földmérés Kézdialmáson

A tavaly nyáron kezdték el, és azóta is folyamatosan mérik a földeket Kézdialmáson. Az önkormányzat egy sepsiszentgyörgyi szakcéggel kö­tött szerződést, és nemrég egy kataszteres szakembert is alkalmaztak a községházára.