Sepsiszentgyörgy, 2018. január 16., kedd 16:57
Köszöntjük Gusztáv nevű olvasóinkat!

Bírság mindkét focicsapatnak (Magyarellenesség a lelátón)

2017. október 12., csütörtök, Belföld
A bukaresti FCSB-re és a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-ra is 5000 lejes bírságot rótt ki tegnap a Román Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a két csapat október elsejei mérkőzésén történt incidensek miatt. Ez a legkisebb kiróható bírság.
 
A fegyelmi bizottság az FCSB-t (ez a korábbi Steaua Bucu­reşti) szurkolói xenofób megnyilvánulásai miatt, a Sepsi OSK-t pedig szervezési hiányosságok miatt bírságolta meg. A bukaresti csapat által idegenben 4–0-ra megnyert mérkőzésen a vendégszurkolók egy csoportja óriás molinót feszített ki azzal a felirattal, hogy Nektek Románia nem az otthonotok! Menjetek innen! A provokáció­ra a sepsiszentgyörgyi csapat szurkolói Ria-Ria-Hungária! skandálással válaszoltak.
A sepsiszentgyörgyi klub vezetői múlt pénteken bejelentették, hogy ezután szigorúan fel fognak lépni az együttes mérkőzésein tapasztalt rasszis­ta vagy xenofób megnyilvánulások ellen. A klub elnöksége megengedhetetlennek minősítette, hogy a Sepsi mérkőzésein megszokottá vált azt skandálni, hogy Kifelé a magyarokkal az országból!
A Román Labdarúgó-szövetség szintén múlt pénteken jelentette be, hogy az év végéig olyan viselkedési kódexet dolgoz ki, amely alapján büntethetővé válnak a labdarúgás azon szereplői, akik rasszista vagy xenofób jellegű diszkriminatív kijelentéseket tesznek.
Hozzászólások
2017. október 12.
csütörtök 08:59
tihi
1775 hozzászólás
Dolgozhatnak ki bármilyen kódexet,az analfabétának és fajgyülölőnek nincs törvénye ! Nem itthon kell keresni az igazunk,hanem az európai szakszövetségnél,mert itthon bennünket is orrba ütnek !

2017. október 12.
csütörtök 11:37
ferike
8 hozzászólás
A dolog erdekessege hogy nekik be lehetett vinni a bannereket, nekem meg a gyujtomat is elvettek, gondolom nem ok voltak a foszervezok.

2017. október 12.
csütörtök 12:33
huszita
213 hozzászólás
Nehogy már a gyarmatosító Európára bizzuk!
Jön Semlyén király fehér lovon, minden bocskoros letojja magát, ugy megijednek a magyar erőtől.


2017. október 12.
csütörtök 12:48
ejnyebejnye
1572 hozzászólás
Európa magasról lekakikálja a kisebbségeket, amig forog a pénz.
Jó marha vagy , hallod e.
Ja, jut eszembe, ki is irta alá Magyarhon uniós csatlakozási szerződését?
Hahahahahahaha.


2017. október 12.
csütörtök 13:05
Ferencz
13769 hozzászólás
Hát, ez a renszergazda vagy végtelenül "türelmes" (vajon mennyiért?), vagy az újság váltott irányt! (vajon mennyiért?)

2017. október 12.
csütörtök 13:37
huszita
213 hozzászólás
Megvette Simicska.
Következnek a G-napok.

2017. október 12.
csütörtök 13:40
ejnyebejnye
1572 hozzászólás
Halgass legalább te boldogtalan.Össze vissza zagyvékolsz, az mellett hogy semmit se tudsz.

2017. október 12.
csütörtök 13:45
huszita
213 hozzászólás
Bocs, a belépést tényleg egy ember irta alá.
A kilépést irta alá Viktor.
Jövőre vizummal jöhet Tusnádra ő is, mert Románia lesz EU -tag, Magyarország belép a Szovjetunióba.
Már gyártják az új vasfüggönyt.


2017. október 12.
csütörtök 13:54
ejnyebejnye
1572 hozzászólás
Na örvendjél akkor hogy az o l áhjaid még Európába lesznek.És szorgalmasan vásárolják majd a fegyvereket amikor a nép éhezni fog.És marad még egyáltalán valami ellopnivaló ebben a büdös, mocskos, bunkó országban.
És ne mind kérd itt a bocsánatot marha, még annyit se tudtál hogy Medgyesi elvtárs irta alá.Na , ha őt is embernek lehet nevezni akkor....

2017. október 12.
csütörtök 14:36
ejnyebejnye
1572 hozzászólás
És ha az orosz vasfüggönyt fog épiteni, az is a Nato agressziója és provokációja miatt lesz.Meg az miatt hogy amerikai hadihajók állomásoznak a Fekete tengeren, 60 km re az orosz határtól, és nem forditva.
Érdekes, mindekinek egyezik a véleménye ebben a dologban akivel beszéltem erről.
Természetesen te másképp látod.Ahogy jó megboldogúlt jutacs korodban irtad volt nekünk - a te leányod elment xaros segget törölni és szolgálni Nyugatra.És az milyen jó.Ah ah.Hogy oda ne rohanjak.
Mindenki azt kéne csinálja, mert annyira jó és szuper ez az új világrend.Egyeseknek, te megvezetett.a többi meg statiszta ebben a qurva vadkapitalizmusban.


2017. október 12.
csütörtök 14:39
igazitrebitsch
229 hozzászólás
Na most figyelj nagyon te -20 IQ-uss! Ezentúl minden paranoid beírásod után csak ezt fogom válaszolni...Quem Iupiter vult perdere ,dementat prius.és mindig egy IQ-val minuszba leszel.Neked meg gyártják a vasinget ,amit kényszerzubbonyként adnak majd rád ,mert már ma olyan hülye vagy mint holnap.

2017. október 12.
csütörtök 14:42
ejnyebejnye
1572 hozzászólás
És még valamit Orbánról - amikor a tápos amcsi testvér, a nagy dagadt seggével azt kérte hogy 2 % kal növeljék meg a hadipar költségeit a NATO tagok,a piszlikutya seggnyali olájok egyből megtették, mindez akkor amikor a szociális védőháló a bányászbéka szexi popója alatt van.
Orbán volt az aki azt mondta - egy fityiszt nektek, tiz éven belöl megemeljük, először a családokkal, a tanárokkal és az oktatással foglalkozunk meg az egézségüggyel.Majd azután veszünk töletek second hand fegyvereket.
Hogy Románia az EÚ ban marad annak nagy ára lesz .Sziv majd a lakosság keményen.

2017. október 12.
csütörtök 16:30
huszita
213 hozzászólás
Na, mi van, már tápos nagyseggű lett az amcsi góréból?
Nehány hónapja még ő volt Viktorka istene.
Már nem kuncsorgunk az előszobában kézcsókra járulni?

2017. október 12.
csütörtök 16:44
ejnyebejnye
1572 hozzászólás
Háromnegyede az amerikaiaknak kövér vagy túlsulyos, bunkócska.De te ezt természetesen nem tudod, mint amint annyi mindent.

2017. október 12.
csütörtök 17:04
eseslevi
93 hozzászólás
Az ***** szurkolók nem mondtak semmi rosszat. Nekem Románia nem a hazám. Nekem Erdély a hazám, tehát én nem érzem megsértve magam. Nálunk a családban ha valaki átmegy a Kárpátokon, csak az kerül Romániába.

2017. október 12.
csütörtök 18:11
huszita
213 hozzászólás
Megértem, hogy kínos és kellemetlen a nagy eufória után, ugyebár túlbuzgón, mindenkit félrelökve elsőként rohantunk gratulálni az idióta elnöknek, azóta pedig az amcsik bohóckirálya sem méltatja figyelemre a felcsúti Pökölicset.
Nemigen fog vacsorázni őkelme az ovális irodában ebben az életben.

2017. október 12.
csütörtök 18:50
Ferencz
13769 hozzászólás
REndszergazda, nem látod mi történik??????????? Egy bolond százat csinál, velemmel együtt! Ez már nem szólásszabadság, hanem neveltetés kérdése! A te esetedben is!

2017. október 12.
csütörtök 19:22
huszita
213 hozzászólás
Szerintem, egyetlen milliméterrel sem vagyok rosszabb a hangadó klikknél.
Sőt.
Én csak néhány aljas politikust gyűlölök, de ti mindenkit, aki nem ugyanolyan fanatikuson tapsol egy kirekesztő eszmének, mint hajdan Ion Lancranjan.
Vagyis én nehány ezer politikából élő herét vetek meg, ti emberek milliárdjait, akik merészelnek önállóan gondolkodni, tojva az agymosó politikusokra.

2017. október 12.
csütörtök 19:51
huszita
213 hozzászólás
Hol van már az Aranykor, amikor a Ferencz-félék jól megéltek a besúgásból:
"Vigyék el a szomszédot!
Tartóztassák le, mert hallgatja a Szabad Európát!
Vigyék a Duna-Deltába!
Kérem a Securitaté-t, csapjanak le Józsi bára, mert énekli a Székely Himnuszt!
Jöjjenek a szomszédhoz, főzi a pálinkát!
Tiltsák ki a Fórumról, nem tetszik, ami mond!

2017. október 12.
csütörtök 21:49
belaba
1652 hozzászólás
Ezert kar volt felkejek es beleolvasak a forumba hogy csak vezekedest lasak huszita es a tobiek kozot mire valo az egesz inkab szervezetek egy talalkozot es igyatok meg egy sort.

2017. október 12.
csütörtök 23:01
tiger
195 hozzászólás
Szegény bélabá,csak szenvedőalanya vagy az egésznek.

2017. október 13.
péntek 07:57
ejnyebejnye
1572 hozzászólás
Ó Istenem, milyen fennkölt és nagy szavak, uszita.Mindjárt eldurranok.
Csak az a baj hogy kicsi emberke mondja.Nagy szavak kicsi embertől.
Bunkócska, nekem nem az a bajom veled hogy gyűlölöd a korrupt politikusokat.Az renben van.De te szelektiven gyűlölsz, és ez nem hulladék.
Nekem az a bajom veled hogy csak a magyar korrupciórol beszélsz, a románról mélyen hallgatsz, pedig itt egyetemet lehetne nyitani hogy hányféle úton módon lehet elsinkófélni a pénzeket.
Nekem az a bajom veled hogy renegát vagy.Úgyanis csak a magyar, székely zászló zavar meg a magyar jelképek, a többi ha manifesztálva van az rendben van.Nekem az a bajom veled hogy el akarod hitetni velünk hogy ez az Uniónak nevezett nagy lócitrom milyen csodálatos.Pedig nem szól egyébről csak kizsákmányolásról és a volt kelet európai tömb országainak gyarmati szinten való tartásáról.
Állandóan azt halljuk tőled hogy mi nem gondolkozunk te meg igen.Hát, én meg ne haragudj -s ha megharagszol is annyi - én pont forditva látom.
Te egy rózsaszin ködben élsz, ahol az ellenzőt elhúzták a csipáid előtt.
Még az a bajom veled hogy felületes vagy, sarkitassz, de rettenetesen, és féligazságokat közölsz.
Tudod, nincsen semmi baj ha valaki fizet neked ezért amit csinálsz.Láttam én már karón varjút , nem lepne meg .De ha te jószántadból és tényleg szabad akaratból irod a marhaságaidat, akkor tényleg bajok vannak veled.És akkor már elmeorvosi szakvéleményezés se ártana.
Öszintén.

2017. október 13.
péntek 13:53
Nantivagyok
483 hozzászólás
Ceausescu faszita elvtársa kapd be te idióta!

2017. október 13.
péntek 17:20
Ferencz
13769 hozzászólás
huszita: ezen aljasságod után szeretném megtudni a kilétedet! Esküszöm, azután kikérem és megmutatom neked a besúgói dossziémat! Te megteszed? Nem hinném, gyanúsan jól ismered a besúgói szövegeket...Juttassam eszedbe, hogy nemrég még azzal döngetted a melledet, hogy senkit, soha személyében nem támadsz? Aljas EMBER, homo piticus!

2017-10-12: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

A 105 kg-os tök a dálnoki Bartók házaspár – Ede Ottó és Emília – kertjében termett. Kisebbik „testvére” 89 kg-ot nyom. Sajnos, az idei termésnap elmarad, így az óriástök nem kerül közszemlére (iochom). Bartók Emília felvétele
2017-10-12: Belföld - :

Kormányátalakításra várva

A tegnapi kormányülésen már nem vett részt Sevil Shhaideh kormányfőhelyettes: hatáskörét egy napra átruházta Sirma Caraman államtitkárra. Shhaideh tegnap délelőtt az Országos Korrupcióellenes Ügyészségen volt kihallgatáson, és kijövet azt nyilatkozta, hogy meghozta döntését további karrierjét illetően, de először az SZDP-vel kívánja közölni a csütörtökre összehívott országos végrehajtó bizottság ülésén. Várhatóan ekkor – ma délután – dől el a Mihai Tudose miniszterelnök által hétfő este beharangozott kormányátalakítás.