Labdarúgás, Román KupaIsmét a Craiova

2017. október 12., csütörtök, Sport
Szerda délelőtt kisorsolták a labdarúgó Román Kupa legjobb 32 csapatának párosításait, s a megyeszékhelyi Sepsi OSK ellenfele – akárcsak egy évvel korábban – Craiova lesz.
  • Fotó: Henning János
    Fotó: Henning János
 
Mint ismeretes, a piros-fehérek a tavaly másodosztályos csapatként mérkőztek meg az oltyán alakulattal, amely csak hosszabbításban tudta legyűrni a háromszékieket. A tegnapi sorsoláson arra is fény derült, hogy a gyengébben rangsorolt csapat otthonában rendezik a párharcokat október 24–25–26-án.
Román Kupa, a legjobb 16 közé jutásért: FC Botoşani–Kolozsvári CFR, Sepsi OSK–Craiova, Temesvári ASU Poli–Temesvári ACS Poli, FC Argeş–Jászvásári Poli, Concordia Chiajna–Astra Giurgiu, Kolozsvári Sănătatea–FCSB, Resicabánya–FC Viitorul, Bákói Aerostar–Dinamo, Dacia Unirea Brăila–Bukaresti Juventus, Petrolul Ploieşti–Mioveni, Nagyszebeni Hermannstadt–FC Voluntari, Bukaresti Metaloglobus–Medgyesi Gázmetán, Unirea Slobozia–Marosvásárhelyi ASA, Afumaţi–Aradi UTA, Academica Clinceni–Chindia Târgovişte, Kolozsvári U–Ştiinţa Miroslava. (t)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-10-12 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen célt szolgál az igazságügyi törvények módosítása?eredmények
szavazatok száma 244
szavazógép
2017-10-12: Sport - Tibodi Ferenc:

Új játékossal Lengyelországban (Női kosárlabda, Európa-Kupa)

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC ma a lengyel Energa Torun otthonában mutatkozik be újra a női kosárlabda Európa-kupában, ahol legutóbb a 2013–2014-es szezonban szerepelt. A zöld-fehérek az amerikai Sydney Wallace személyében új játékossal utaztak Lengyelországba. Wallace-t a négy hétre kidőlő Adrienne Webb helyett igazolta le csapatunk. Mint ismeretes, csapatunknak roppant peches volt a bajnoki rajt, hiszen Webb mellett Annemarie Gödri-Părău és Ružica Džankić is megsérült.
 
2017-10-12: Sport - :

Túl az előselejtezőn (Labdarúgás, utánpótlás)

A Sepsi OSK két csapattal – U17 és U19 – szerepelt az országos utánpótlás labdarúgó-bajnokság tízfordulós előselejtező-szakaszában, ahol előbbi a csoport 5., míg utóbbi a 3. helyén végzett, így mindkét együttes a republikánus bajnokságban folytatja.