Labdarúgás, utánpótlásTúl az előselejtezőn

2017. október 12., csütörtök, Sport
A Sepsi OSK két csapattal – U17 és U19 – szerepelt az országos utánpótlás labdarúgó-bajnokság tízfordulós előselejtező-szakaszában, ahol előbbi a csoport 5., míg utóbbi a 3. helyén végzett, így mindkét együttes a republikánus bajnokságban folytatja.
 
A Román Labdarúgó-szövetség mindkét utánpótlás-korosztályban 114 csapat benevezését fogadta el, az együtteseket pedig 19 hatcsapatos csoportba osztották a földrajzi elhelyezésnek megfelelően. A piros-fehér mezesek U17-ben és U19-ben is a 16. csoportban szerepeltek, akárcsak a Marosvásárhelyi ASA, a Marosvásárhelyi LPS, a Székelyudvarhelyi FC, az FK Csíkszereda és a Szászrégeni Lucian Blaga Technológia Líceum. A Ghinea Loránd irányította tizenhét év alattiak mérlege az előselejtezőben két győzelem, két döntetlen és hat vereség, illetve a Marian Todoran edzette tizenkilenc év alattiak hat alkalommal örülhettek és négyszer kaptak ki. A csoportelsők az elit ligában folytatják tovább, a többiek pedig a republikánus bajnokságban szerepelnek. Az U17 esetében a Marosvásárhelyi ASA végzett az élen, míg az U19-ben az FK Csíkszereda kvalifikálta magát a legjobbak közé.
A Sepsi OSK mindkét csapata a republikánus bajnokság 10. csoportjában folytatja, ahol az U17 a Medgyesi Gázmetán, a Brassói Colţea, az FK Csíkszereda II., az FC Hermannstadt, a Szászrégeni Lucian Blaga Technológia Líceum, a Brassói Braşovia, a Nagyszebeni Interstar, a Székelyudvarhelyi FC és a Nagyszebeni Sólymok együttesével játszik, míg az U19 esetében az FC Hermannstadt helyett a Brassói Vörös Zászló szerepel a tízcsapatos csoportban. (miska)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-10-12 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen célt szolgál az igazságügyi törvények módosítása?eredmények
szavazatok száma 216
szavazógép
2017-10-12: Sport - :

Ismét a Craiova (Labdarúgás, Román Kupa)

Szerda délelőtt kisorsolták a labdarúgó Román Kupa legjobb 32 csapatának párosításait, s a megyeszékhelyi Sepsi OSK ellenfele – akárcsak egy évvel korábban – Craiova lesz.
2017-10-12: Sport - :

Nehezen nyert a magyar válogatott (Labdarúgás, vb-selejtező)

A magyar labdarúgó-válogatott silány játékkal hozta a kötelezőt, és 1–0-ra legyőzte a Feröer-szigetek csapatát a Groupama Arénában a világbajnoki selejtezősorozat utolsó, 10. fordulójában, így a B-csoport harmadik helyén zárt.