Elhalálozás

2017. október 13., péntek, Elhalálozás
Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagytata, testvér. sógor, apatárs, keresztapa, rokon és jó szomszéd, a szentivánlaborfalvi
özv. DÓCZI ANTAL
szerető szíve életének 80. évében 2017. október 12-én rövid szenvedés után megszűnt dobogni.
Drága halottunk temetése október 14-én, szombaton 14 órakor lesz a szentivánlaborfalvi temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
19719
Elhalálozás
Fájó szívvel tudatjuk, hogy
özv. VAJNA IRÉN
szíve életének 88. évében rövid betegség után megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait 2017. október 14-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kovásznai ravatalozóháztól a helyi temetőben.
A gyászoló család
19425
Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a kommandói
DOMOKOS ERZSÉBET
életének 72. évében rövid, türelemmel viselt szenvedés után elhunyt.
Temetése 2017. október 14-én 14 órakor lesz a kommandói ravatalozóháztól.
A gyászoló család
4301926
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, rokon, jó szomszéd,
özv. KOVÁCS IRÉN
(szül. FEJES)
életének 88. évében súlyos betegség után csendesen elhunyt.
Temetése október 13-án, pénteken 14 órakor lesz az angyalosi református temetőben.
Gyászoló családja
4301927
Megemlékezés
A sepsiszentgyörgyi 2-es számú líceum (lici) 1972-es promóciójának véndiákjai szeretettel és kegyelettel emlékeznek néhai osztálytársaikra és tanáraikra a 45 éves érettségi találkozójukon. Soha nem feledünk benneteket!
3876/b
Fájó szívvel emlékezem az illyefalvi születésű sepsiszentgyörgyi
KÁDÁR GYULÁRA
halálának második évfordulóján.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye
H
A búcsúszó, amit nem mondtál ki, elmaradt, de fájó emléked szívünkben megmarad. Jóságos szíved pihen a föld alatt, édesanyád mellett minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Fájó szívvel emlékezünk a baróti születésű NAGY ATTILÁRA, aki egy éve távozott szerettei köréből. Emléke legyen áldott.
Bánatos édesapja, testvére és családja, valamint szerettei
4301958
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a kézdivásárhelyi BISZAK LÁSZLÓRA halálának 8. évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Szerettei
19424
Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. De az emléked szívünkben megmarad. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi NAGY ZOLTÁN volt autóbusz-vezetőre, aki két éve távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos özvegye
4301916
Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, s míg élünk, őrizzük őket. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk az erdőfülei születésű angyalosi id. SZŐCS MÁRTONRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4301919
Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a lisznyói KEREKES GÉZÁNÉ KESE IRÉNRE halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4301915
Az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. Fájó szívvel emlékezünk KÁDÁR GYULÁRA halálának második évfordulóján.
Szerető gyermekei és azok családja
4301933
Nem múlhat el nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol közülünk, ez nagyon fáj. Szeretettel emlékezünk a lisznyói BEDŐ ALADÁRRA halálának első évfordulóján. Nyugodjon békében.
Szerettei
4301936
Hiányukat mindennap érezve, emléküket szeretettel őrizve emlékezünk szüleinkre, az egy éve elhunyt angyalosi BOD ALBERTNÉ BODI ILONÁRA és a 28 éve elhunyt BOD ALBERTRE. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4301937
Elmentél tőlünk, de mindig velünk vagy, emléked szívünkben örökre megmarad. Fájó szívvel emlékezünk testvérünkre, BAJKÓ LENKÉRE halálának hatodik hónapjában. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4301940
Fájó szívvel és hiányukat érezve, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a hat hete elhunyt drága jó szüleinkre, a bölöni LÉTA BORBÁLÁRA és LÉTA ÁRPÁDRA, valamint 31 éve elhunyt testvérünkre, ifj. LÉTA ÁRPÁDRA. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4301942
Cikk megjelenési időpontja: 2017-10-13 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen célt szolgál az igazságügyi törvények módosítása?eredmények
szavazatok száma 242
szavazógép
2017-10-13: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Manus konferencia és kerekasztal
Az őrkői cigány közösség helyzetéről folytatódik a tavaly elindított Manus cigánykonferencia és fesztivál. Az idei találkozóra október 13–14. között kerül sor Sepsiszentgyörgyön több helyszínen. A szervezők és a támogatók azzal a céllal álltak össze, hogy egy szakmai konferencián beszélgessenek az őrkői cigány közösség helyzetéről. A találkozón részt vevő meghívottak hazai és magyarországi önkormányzatok, civil szervezetek és roma egyesületek képviselői, akik a saját közösségükben sikeres integrációs programokat valósítottak meg. A kétnapos találkozó ma kezdődik egy szabadabb és mégis komoly üzenettel bíró eseménnyel. Délután 16 órától az őrkői kőbánya melletti legelőn Kálnoky Anna grófnő rendezésében lovastorna előadást láthatunk, melynek címe Szép, színes világ, avagy miért lopták el a bölöni gazda lovát? A helyszínre az Andrei Saguna szobortól cigánytaxi (lovasszekér) szállítja az erre igényt tartó érdeklődőket. Szombaton 10 órakor kezdődik a szakmai konferencia és kerekasztal a Kovászna Megye Tanácsának gyűléstermében. Részletek a holnapi lapszámunkban.
2017-10-13: Magazin - :

Megnyílt a Frankfurti Könyvvásár

Elkezdődött kedden a 69. Frankfurti Könyvvásár, a világ legnagyobb könyvszakmai találkozóját Angela Merkel és Emmanuel Macron, a házigazda Németország kormányfője és a díszvendég Franciaország államfője nyitotta meg.