Teremlabdarúgás, I. ligaKőkemény meccs előtt a Sepsi Futsal

2017. október 13., péntek, Sport
A megyeszékhelyi Sepsi Futsal együttesére ma késő délután kőkemény mérkőzés vár, hiszen az élvonalbeli pontvadászat hatodik fordulójának nyitómérkőzésén a Román Kupa címvédő Temesvári Informatikát látja vendégül a Szabó Kati Sportcsarnokban. A 18 órakor kezdődő meccsen Vlad Ciobanu (Jászvásár) és Petre Meterciuc (Târgu Neamţ) fújja a sípot.
  • Fotó: Henning János
    Fotó: Henning János
Mint ismeretes a sepsiszentgyörgyi zöld-fehérek gyenge idénykezdésen vannak túl, mivel az eddigi öt mérkőzésükből egyet sem tudtak megnyerni, és 0 ponttal a tabella utolsó pozícióját foglalják el. Ezzel ellentétben a Bega-parti alakulat mérlege három győzelem és egy döntetlen, s 10 ponttal a rangsor negyedik helyén áll. A pontvadászat előző körében a Sepsi Futsal az FK Székelyudvarhely otthonában kapott ki 9–3-ra, míg a Temesvári Informatika hazai környezetben 10–0-val küldte padlóra a szintén nyeretlen Marosvásárhelyi City’US-t. Farkas Attila tanítványai hazai környezetben eddig a Galaci Unitedtől (0–2) és a Resicabányától (1–4) szenvedtek vereséget, míg a temesváriak vendégként döntetlent játszottak Udvarhellyel (4–4) és két góllal nyertek a Călărași ellen (4–2). A két csapat közötti utolsó négy párharc mindegyike a bánsági gárda sikerét hozta.
A Sepsi Futsal mind védekezésben, mind támadásban jóval a Temesvári Informatika alatt áll, így nem valószínű, hogy a zöld-fehérek meglepetést okoznának a bajnoki babérokra törő vendégekkel szemben. A számokkal ellentétben bízunk a szentgyörgyi fiúkban, és hajrá, Sepsi Futsal! (tif)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-10-13 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen célt szolgál az igazságügyi törvények módosítása?eredmények
szavazatok száma 217
szavazógép
2017-10-13: Sport - :

Tizenöt pontos vereség Lengyelországban (Kosárlabda, női Európa-kupa)

Vereséggel kezdte második nemzetközi szereplését a Sepsi-SIC, amely a kosárlabda női Európa-kupa első fordulójának csütörtöki játéknapján 84–69-re kapott ki a lengyel Energa Torun otthonában. Annak ellenére, hogy Annemarie Gödri-Părău és Ruzica Dzankic is ott ült a zöld-fehérek kispadján, Zoran Mikes sérülés miatt nem tudta bevetni őket, így a Stoenescu, Wallace, Marshall, Fontaine, Kress ötöst küldte a pályára a Torun ellen. A D-csoport másik meccsén a török Hatay BB hazai környezetben 82–58 arányban győzte le a szlovák Pieštanské Cajky együttesét.
2017-10-13: Sport - :

Emberhátrányban fejezték be a mérkőzést (Kézilabda, A-osztály)

A Kézdivásárhelyi SE huszonegy góllal (17–38) maradt alul a vendég Râmnicu Vâlcea csapatával szemben a női A-osztályos kézilabda-bajnokság hétközi, 4. fordulójában. A sérüléshullám miatt a céhes városiak az újonc Vâlcea megyeiek ellen több játékosukat is elveszítették, így emberhátrányban fejezték be a mérkőzést.