Sepsiszentgyörgy, 2017. október 24., kedd 03:25
Köszöntjük Salamon nevű olvasóinkat!

Nyugtalan a gazdaság

2017. október 13., péntek, Belföldi hírek
A politikai válság negatív következményekkel jár gazdasági téren.
 Az év eleje óta „szédítő tempóban” bejelentett adóügyi változások „mély nyugtalanságot” eredményeztek a román gazdaságban, de már „ideje volna, hogy lenyugodjanak a dolgok, lépjünk vissza egy kiszámíthatóbb tempóba, stabilitásba, hogy a gazdasági szféra is eredményeket érhessen el” – jelentette ki Klaus Iohannis tegnap Craiován. Az államfő elmondása szerint az SZDP választási győzelme óta még mindig várja „a románok számára kézzelfogható eredményeket”, többet vár a kormánytól a fogyasztásra alapuló gazdasági növekedésnél: kiszámíthatóságot, fenntarthatóságot, hosszabb távú fejlődést, mert enélkül „minden, amit nyertünk, elvész”.
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2017-10-13: Belföldi hírek - :

Ford és politika

Klaus Iohannis államfő és Mihai Tudose miniszterelnök is részt vett tegnap a craiovai Ford gépkocsigyár rendezvényén, ahol a cég legújabb modelljét, a Ford EcoSportot mutatták be.
2017-10-13: Belföldi hírek - :

Iratfoglalás Teleormanban

Csütörtökön hajnali három órakor fejeződött be az iratok lefoglalása a Teleorman megyei tanácsnál – közölte Dănuţ Cristescu megyei tanácselnök, aki szerint az eljárás végére a 30 alkalmazottból mindössze tízen maradtak, akiknek most az a feladatuk, hogy elküldjék a hátramaradt iratokat.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.9154 RON
1 USD = 3.9154 RON
100 HUF = 1.4922 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: