Több fát szállított

2017. október 13., péntek, Közélet
A Kovászna megyei rendőrség erdészeti bűncselekményekkel és kihágásokkal foglalkozó osztályának munkatársai ellenőrzés közben tegnap átvizsgáltak egy tűzifát szállító utánfutós tehergépkocsit Sepsikőröspatakon. Kiderült, a rakomány 12 köbméterrel több anyagot tartalmazott, mint amennyi a szállítólevélben fel volt tüntetve. A rendőrök a többletet elkobozták, a szerelvényt lefoglalták, és a megyei főkapitányság székhelyére irányították. A 47 éves gépkocsivezetőt 5000 lejre bírságolták. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-10-13 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen célt szolgál az igazságügyi törvények módosítása?eredmények
szavazatok száma 216
szavazógép
2017-10-13: Közélet - :

Bizakodnak a templomfelújításban

Habár első, augusztus 8-án keltezett átiratában a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség még arról értesítette Lemhény önkormányzatát, hogy a Kézdialmással közösen a Szent Mihály-hegyi barokk templom felújítására benyújtott pályázatuk pótlistára került, szeptember 26-án délután már azt közölték velük, hogy a közeljövőben megkötik az előszerződést, amennyiben tíz munkanapon belül kiegészítik a már letett pályázatot.
2017-10-13: Közélet - Farkas Réka:

Visszatérni a Kolozsvári Nyilatkozathoz (BÍró Zsolt Sepsiszentgyörgyön)

Huszonöt éves a Kolozsvári Nyilatkozat, mely mérföldkő volt az erdélyi magyar politizálásban, ideje lenne leporolni, aktualizálni és ismét a román közvélemény elé tárni a magyar közösség igényeit – nyilatkozta tegnap Sepsiszentgyörgyön Bíró Zsolt, a Magyar Polgári Párt (MPP) elnöke. Meglátása szerint ez a lépés azért is időszerű, mert ma Romániában a hangulat igencsak hasonlít a negyedszázaddal  ezelőttihez.