Baleset a város végén

2017. október 13., péntek, Közélet
Kisebb baleset történt tegnap fél tizenegykor Sepsiszentgyörgy Csíkszereda felőli bejáratánál.
 
Miközben egy, a városba tartó személygépkocsi lelassított, a mögötte érkező belerohant. A rendőrség közlése szerint a koccanás következtében a meg­ütött gépkocsi 44 éves női vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. Sem ő, sem a megfelelő követési távolság be nem tartásával gyanúsított 38 éves másik gépkocsivezető nem fogyasztott sze­szes italt – derült ki szondázáskor. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatja a kivizsgálást. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-10-13 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen célt szolgál az igazságügyi törvények módosítása?eredmények
szavazatok száma 216
szavazógép
2017-10-13: Kármentő - Kuti János:

Milyen a jó miniszter?

Teljesen más rendszert kell kitalálni a miniszterelnök és a miniszterek kinevezésére. Ha például valaki ellen éppen csak bűnvádi eljárás folyik, arra érvényes az ártatlanság védelme, tehát nyugodtan ülhetne egy miniszterelnöki vagy miniszteri bársonyszékben, amíg nem kell börtönbe vonulnia.
2017-10-13: Belföld - :

Románia nem közeledik a visegrádi négyekhez

Klaus Iohannis szerint Románia nem osztja a visegrádi négyek (V4) nézeteit Európa jövőjét illetően, és a román államfő cáfolta tegnap, hogy országa közeledne hozzájuk. „Románia hosszú évek óta próbál közeledni a V4-ekhez. Az utóbbi időben azonban a visegrádi csoport olyan álláspontokat alakított ki, amelyek lényegesen eltérnek a mieinktől, így szerintem jelenleg nincs realitása annak, hogy Románia közeledne a V4-ekhez” – mondta Iohannis.