Nem az áfareformra

2017. október 24., kedd, Belföld

Az RMDSZ nem támogatja a megosztottáfa-befizetésre vonatkozó kormányrendeletet. Több szempontból is elfogadhatatlanok a kormányrendeletben foglaltak, hiszen az adócsalás visszaszorítására tett törekvések leple alatt gyakorlatilag ellehetetlenítik főleg a kis- és középvállalkozások működését – olvasható a szövetség hírlevelében.

 

Az RMDSZ megoldást keres az adócsalás visszaszorítására, azonban nem olyan módszerrel kell ezt megejteni, amely azokat a vállalkozásokat is bünteti, amelyek eddig határidőre befizették adójukat – fogalmazott Erdei-Dolóczki István parlamenti képviselő, a parlament alsóháza pénzügyi bizottságának tagja azt követően, hogy a képviselőház plénuma a pénzügyminisztertől kért magyarázatot a kormányrendelet hatásairól.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 778
szavazógép
2017-10-24: Belföld - :

Hírsaláta

BÍRSÁG FÉLREVEZTETÉSÉRT. Félmillió lejes büntetéssel sújtott tizenöt kereskedelmi bankot a Fogyasztóvédelmi Hatóság (ANPC) megtévesztő reklámok és a szerződésekben fellelhető tisztességtelen feltételek miatt. Többnyire lufinak bizonyult a bankok előnyösként beállított hitelcsomagja.
2017-10-24: Belföld - :

Ünnepelhetnek a kisebbségek

Ellenszavazat nélkül, 92 támogató vokssal fogadta el tegnap a szenátus azt a nemzeti kisebbségeket képviselő törvényhozók által benyújtott kezdeményezést, amely értelmében december 18-a lesz a Romániában élő nemzeti kisebbségek ünnepnapja.