Dragnea leváltását szorgalmazzák

2017. november 15., szerda, Belföld

A Pro Románia párt támogatja, hogy váltsák le Liviu Dragneát a képviselőház éléről – közölte tegnap Victor Ponta, a formáció társelnöke.


Ponta a parlament épületében tartott sajtótájékoztatóján kifejtette, Liviu Dragnea nem maradhat az alsóház elnöki tisztségében, mert „azért módosítana a törvényeken, hogy megszabaduljon a bűnvádi ügyeitől”. A volt kormányfő kifejtette, a Szociáldemokrata Párt (SZDP) egyik jelenlegi alelnökét kellene javasolni az alsóház élére, egy olyan embert, akinek nincsenek bűnvádi ügyei. A Pro Románia párt társelnöke szerint az SZDP elnöke ellen indított harmadik bűnvádi eljárás Liviu Dragnea végét fogja jelenteni, majd hozzátette: félve gondol arra, hogy „ez ugyanakkor az SZDP és Románia vége is lehet”.
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 764
szavazógép
2017-11-15: Belföld - :

Újabb érettségiről tárgyalnak

Újabb érettségivizsga-időszak bevezetéséről folynak a tárgyalások, amelyet valamikor decemberben, esetleg februárban szerveznének meg – nyilatkozta tegnap egy interjúban Liviu Pop tanügyminiszter, aki szerint azonban az idei tanévben érettségiző diákok számára még semmilyen változás nem lesz.
2017-11-15: Belföld - :

A párt kiáll elnöke mellett

A Szociáldemokrata Párt feltételek nélkül támogatja elnökét – jelentette be tegnap a párt szóvivője, Adrian Dobre.