Tombolanyeremények Kézdivásárhelyen

2018. január 17., szerda, Közélet

Péntek délelőtt a kézdivásárhelyi Zarah Kids székházában ünnepélyes keretek között adták át a karácsonyi gyermekváros tombolanyereményeit.


A korcsolyákat a szerencsés nyerteseknek Sárkány Hanna, a Wegener – Pro Sanitate Alapítvány sajtófelelőse és Fejér Melinda, az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezetének elnöke, a két főszervező adta át. Ezenkívül karácsonykor öt szánkót, egy belépőt a szilveszteri kabaréra és három mikulásos hóernyőt is kisorsoltak. A szeretet ünnepén szervezett tombolából származó bevételt Bakk-Vitális Mária Kinga, a New Fashion és Zarah Moden gyárak vezérigazgatója, a Wegener – Pro Sanitate Alapítvány elnöke Bálint Olgának, az 1. számú Közösségi Szolgáltatási Komplexum igazgatójának, a Báró Szentkereszty Stephanie Egyesület vezetőjének adta át, aki arról számolt be, hogy a kapott összegből elviszik a fogyatékkal élő felnőtt gondozottakat a bálványosi élményfürdőbe. (iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1549
szavazógép
2018-01-17: Közélet - :

Akcióban a rendőrök

Több mint 150 ezer lejre bírságoltak és 31 gépkocsivezetői jogosítványt függesztettek fel a háromszéki rendőrök az elmúlt héten – derül ki a főkapitányság tegnapi közleményéből.
2018-01-17: Világfigyelő - :

Lelőtték Oliver Ivanović vezető koszovói szerb politikust

Lelőtték Oliver Ivanović vezető koszovói szerb politikust tegnap az észak-koszovói Kosovska Mitrovicában. Szerbia a gyilkosságot terrorcselekménynek tekinti, és bejelentette: mégsem ül tárgyalóasztalhoz Brüsszelben a pristinai féllel, hogy a két ország kapcsolatának rendezéséről tárgyaljon.