Gyermekeink

2018. február 22., csütörtök, Család
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 757
szavazógép
2018-02-22: Család - :

Veszekedni is tudni kell

Családjaink a legfontosabb emberi kapcsolataink színterei, emiatt itt nyilvánulnak meg a legintenzívebben érzelmeink, indulataink. Szinte minden hétköznapi helyzet magában hordozza az egyet nem értés, a konfliktus, a veszekedés, de a megújulás, az egymásra hangolódás lehetőségét is. Ha tisztában vagyunk összecsapásaink legfőbb forrásaival, talán könnyebb lesz kezelni őket.
2018-02-22: Család - Puskás Attila:

Gyorsan, gyorsan! (Erdő-mező ajándéka)

A lehető legkellemetlenebb történések egyike a váratlanul és azonnali „végrehajtási pa­ranccsal” érkező hasmenés (diarrhoea). Az ellenségemnek se kívánom. Mi idézi elő a hasmenést? A vastagbél nyálkahártyájának és a vékonybél falának kórokozók (baktériumok, vírusok, bélférgek) okozta gyulladásos állapota következtében kialakult, jobbára heveny bélhurut.