Atlétika Gáll Lajos Futónap huszonnyolcadszor

2018. április 16., hétfő, Sport

Ha Szent György Napok, akkor Gáll Lajos Futónap, és ez nem lesz másképp idén sem, hiszen április 28-án rendezik meg az utcai futóverseny huszonnyolcadik kiírását. A hagyományos viadal idén is két távon zajlik: 1200 és 3000 méteren. A szervezők a rövidebbik táv startját 10, míg a hosszabbik próba rajtját 10.20 órára tervezik a sepsiszentgyörgyi Szabadság térről.


Jelentkezni a helyszínen lehet 8 és 9.45 óra között. A nevezési díj gyermekeknek 5, felnőtteknek 10 lej. Az 1200 méteres futóverseny (15 évig, 60 év feletti nők és 70 év feletti férfiak) útvonala: Szabadság tér (rajt)–Petőfi Sándor utca–Csíki utca–Templom utca–Kőrösi Csoma Sándor utca–Kossuth Lajos utca–Szabadság tér (cél). A 3000 méteres (16–59 év közötti nők és 16–69 év közötti férfiak) táv útvonala: Szabadság tér (rajt)–Petőfi Sándor utca–Csíki utca–Vojkán utca–Erege utca–Daczó utca–Csíki utca–Templom utca–Kőrösi Csoma Sándor utca–Kossuth Lajos utca–Szabadság tér (cél). A szervezők díjazzák a nyílt verseny első három helyezettjét és a korosztályok legjobbjait. További információkért hívják a 0746 012 526-os telefonszámot. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1719
szavazógép
2018-04-16: Sport - Tibodi Ferenc:

Előnyből várja a folytatást a Sepsi Futsal (Teremlabdarúgás, I. liga )

A megyeszékhelyi Sepsi Futsal csütörtök délután 9–3 arányban nyert a vendég Resicabányai Muncitorul együttese ellen az I. ligás teremlabdarágó-bajnokság playout körének első fordulójában. A múlt heti összecsapáson két roppant tartalékos együttes feszült egymásnak a megyeszékhelyi Szabó Kati Sportcsarnokban, ugyanis a kezdőcsapatok mellett a hazaiak kispadján további négy, a vendégeknél pedig három játékos foglalt helyet.
2018-04-16: Sport - :

Jó kolozsvári vendégszereplés (Műfalmászás )

Az elmúlt hét végén a kolozsvári Centrala de Escaladă műfalmászóterem adott otthont az 2018-as ötfordulós Román Kupa harmadik versenyének, amelyen a megyeszékhelyi Sepsi Adrenalin SK öt sportolóval képviseltette magát.