Beidézték Dragneát

2018. április 28., szombat, Belföld

Megjelent tegnap az Országos Korrupcióellenes Ügyészség székhelyén Liviu Dragnea. A Szociáldemokrata Párt elnöke távozásakor elmondta, ugyanabban az ügyben idézték be, mint utóbbi alkalommal.

Akkor visszautasították, most azonban jóváhagyták arra vonatkozó kérését, hogy megkaphassa elektronikus formában az őt érintő ügy iratcsomójának másolatát. Újságírói kérdésre válaszolva az SZDP elnöke azt mondta, továbbra is élni fog a hallgatás jogával a Tel Drum-ügyben. Liviu Dragnea február 5-én azt nyilatkozta, szándékosan akadályozzák meg, hogy hozzáférhessen a Tel Drum-ügyiratcsomóhoz, hogy ne tudja kellőképpen előkészíteni a védelmét.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1462
szavazógép
2018-04-28: Belföld - :

A MOGYE mellett

Közel háromszázan tüntettek csütörtök délután a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem, illetve a Petru Maior Egyetem várható egybeolvasztása ellen a vásárhelyi Színház téren – számolt be a Krónika.
2018-04-28: Belföld - :

Módosult becslés

A korábban becsült 2,6 százalékról 3,2 százalékra módosította az idei inflációra vonatkozó prognózisát az Országos Előrejelzési Bizottság.