Elhalálozás

2018. május 29., kedd, Elhalálozás

Mély fájdalomtól megtörve, de Isten akaratát elfogadva tudatjuk, hogy a fáradtságot nem ismerő, dolgos kezű, felejthetetlen gyermek, testvér, édesapa, nagytata, após, unokaöcs, nagybácsi, keresztapa, unokatestvér, sógor, közeli és távoli rokon, jó barát és jó szomszéd, a gidófalvi
VASS PÉTER TAS
életének 51. évében hosszas, de türelemmel viselt betegség után 2018. május 27-én visszaadta lelkét Teremtőjének.
Búcsúztatása és földi maradványainak elhantolása május 30-án, szerdán 14 órakor lesz a gidófalvi ravatalozóháztól római katolikus szertartás szerint.
Részvétfogadás ma 19 órától, valamint a temetés előtt egy órával.
Búcsúznak szerettei
4305884


Szívünk mély fájdalmával tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a kilyéni
BÁLINT TERÉZ
(szül. MOLNÁR)
életének 90. évében csendesen elhunyt.
Temetése 2018. május 30-án, szerdán 15 órakor lesz a kilyéni ravatalozóháztól a református temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes.
Szerettei
4305897

Megemlékezés
Áldott emlékét megőrizve emlékezünk a sepsibükszádi SÁNTA JÓZSEFRE halálának 12. évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4305895
„Nem múlnak el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” (Juhász Gyula) Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk KRATOCHVIL FERENCRE halálának 9. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4305899
Megcsillan egy könny­csepp a fájdalomtól égő szemünkben. Nincs és nem is lesz olyan nap, hogy ne jutnál eszünkbe. Hiányodat feldolgozni nem lehet, csak próbálkozunk élni nélküled. Fájó szívvel emlékezünk drága jó édesanyánkra, az angyalosi SZŐCS MÁRTONNÉ LOVÁSZ ERZSÉBETRE halálának 9. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4305881

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 753
szavazógép
2018-05-29: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Domokos Géza-emlékkonferencia
Domokos Géza születésének 90. évfordulója alkalmából szerveznek emlékkonferenciát ma 10 órakor Sepsiszentgyörgyön Kovászna Megye Tanácsának dísztermében. Az RMDSZ Háromszéki Szervezete, a Kós Károly Akadémia Alapítvány és Kovászna Megye Tanácsa által szervezett eseményen Kelemen Hunor, Markó Béla és Novák Csaba Zoltán vesz részt. A beszélgetést Tamás Sándor moderálja, közreműködik Nemes Levente színművész. A konferencia után Zágonban 13 órakor koszorúzásra kerül sor Domokos Géza mellszobránál.
2018-05-29: Sport - :

Focira fel, hölgyek! (Női labdarúgás, Román Kupa )

A foci nemcsak a férfiak sportja, s erről ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi, háromszéki futballkedvelők is meggyőződhetnek, hiszen az MSC Stadionban rendezik meg a női labdarúgó Román Kupa döntőjét. A sorozat utolsó felvonásában a Târgoviștéi ISK és a Borgóprundi Heniu csapata harcol a győztesnek járó serlegért.