Forgalmi bűncselekmények

2018. június 7., csütörtök, Közélet

Vezetői jogosítvány nélkül kaptak el egy quadot vezető 18 éves fiatalembert kedden Zágonban.

Az is kiderült, a járművet nem íratták be forgalomba. Kettős bűncselekményért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. Nagyborosnyón egy robogót vezető férfit igazoltattak kedden. Ez esetben a robogó nem volt forgalomba íratva, ezért szintén bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 775
szavazógép
2018-06-07: Közélet - :

Ittas vezető

Ittas vezetőt kaptak el Ba­róton kedden. Az 53 éves férfi leheletében 1,02 mg/l szesztartalmat mutatott ki az alkoholszonda.
2018-06-07: Közélet - :

Zsebtolvajt fogtak

Kedden jelentette egy sepsiszentgyörgyi férfi a városi rendőrségen, hogy előző este egy bár teraszán italozás közben a zsebéből ellopták pénztárcáját.