Elhalálozás

2018. június 13., szerda, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
ifj. KALA FERENC
54 éves korában hirtelen elhunyt.
Temetése 2018. június 13-án, szerdán 14 órakor lesz a kilyéni ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4306184

Elhalálozás
Mély fájdalommal, de Isten akaratát elfogadva tudatjuk, hogy a nagyon szeretett férj, gondos édesapa, nagytata, testvér, rokon, jó barát és jó szomszéd, a feldobolyi születésű
OLÁH SÁNDOR
taxisofőr
életének 63., házasságának 27. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2018. június 14-én 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi új református ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
A gyászoló család
359
Megemlékezés
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk id. HAJDÁR PÁLRA, aki 22 éve itt hagyott minket. Nyugodjék békében.
Szerettei
4306130
Az idő múlik, szállnak az évek, de a mi szívünkben megmarad emléked. Soha el nem múló szeretettel, fájó szívvel emlékezünk az angyalosi ­GYÖRGYJAKAB ­IRÉNRE (szül.KORODI) halálának 7. évfor­dulóján. Emlékét szívünkben őrizzük. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Lánya, Irén és családja, unokái, Adél és Béla családjukkal
4306152
Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.
BACZÓ GÁBOR FERENC
1958–2008
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk halálának 10. évfordulóján.
Szerető özvegye,
fiai, Balázs és Bence, testvére és családja
4306181
Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a papolci FÖLDES DEZSŐRE ­halálának 10. évfor­dulóján. Emléke legyen áldott, pihenése
csendes.
Bánatos özvegye és fia
4306057
15 éve már, hogy a bodoki BÉRES BORBÁLA elfáradva az élet viharos tengerében, megpihenni tért a föld lágy ölébe. Emlékét mindig szívünkben őrizzük. Nyugodjék békében.
Szerettei
4306185

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1486
szavazógép
2018-06-13: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor

Könyvbemutató
* Sepsiszentgyörgyön a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében ma 18 órától bemutatják a Fórum – az egykori Megyei Tükör művelődési, művészeti, irodalmi, politikai melléklete – gyűjteményes kiadásának első kötetét. A Fórum történetét, a könyv keletkezését a kiadvány szerkesztője, Gajzágó Márton eleveníti fel, beszélgetőtársa Kopacz Attila, a könyvet megjelentető Tinta Kiadó vezetője.
2018-06-13: Sport - :

Deák Zsombor Belgiumban állhatott dobogóra (Triatlon)

Hosszabb Ausztráliában tartózkodás után újra Európában versenyzett a sepsiszentgyörgyi Deák Zsombor, aki az erős mezőnyben nagyszerűen teljesített, és a második helyen végzett. A háromszéki vasember június 9-én a belgiumi Robertville-ben tette próbára magát egy fél-Ironman viadalon, amely az Ocean Lava-sorozat egyik állomása.