Kastélyok és kúriák nyomában

2018. június 21., csütörtök, Magazin

Megyei kastélytúrát szervez az RMDSZ Háromszéki Nőszervezete hölgyek számára június 30-án, szombaton.

Az útvonal az olaszteleki Daniel-, a vargyasi Daniel-, a miklósvári Kálnoky-kastélyt, a bikfalvi udvarházakat és a zabolai Mikes-kastélyt érinti. Az egész napos tartalmas kikapcsolódásra a 0754 035 699-es telefonszámon lehet jelentkezni június 26-ig.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 753
szavazógép
2018-06-21: Magazin - :

Díszpolgárok Budapesten

Budapest díszpolgára címet adott át Tarlós István főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés keddi ünnepi ülésén nyolc személyiségnek, akik a főváros életében jelentős, meghatározó szerepet töltenek be, kiemelkedő teljesítményükkel Magyarországnak, Budapestnek dicsőséget szereztek.
2018-06-21: Sport - :

Továbbjutott a házigazda és Uruguay (Labdarúgás, világbajnokság)

A házigazda orosz válogatott 3–1-re legyőzte az egyiptomi csapatot kedden az A-csoport második fordulójának szentpétervári mérkőzésén a labdarúgó-világbajnokságon, míg tegnap Uruguay is megnyerte második meccsét, és a két csapat ezzel bebiztosította helyét a legjobb 16 között. Az orosz és az uruguayi válogatott jövő hétfőn egymás ellen dönt a csoportelsőségről.