Megmentették a tehenet

2018. július 11., szerda, Közélet

Tehenet mentettek tegnap a megyeszékhelyi tűzoltók. Az Árkosi úton egy, a csatornahálózathoz tartozó gödörbe esett a nagy testű állat, melyet végül több mint egy órányi munka árán sikerült kényszerfogságából kiszabadítani.

A mentőakcióban egy árkosi gazda is részt vett, az ő haszongépével és tűzoltótömlők segítségével emelték ki a mélyből a 700 kg-os állatot. (dvk)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2018-07-11: Közélet - :

Ivott, lebukott

Alaposan a pohár fenekére nézett, mielőtt autóba ült az a járművezető, akit Sepsikőröspatak területén állítottak meg a rendőrök tegnap hajnalban.
2018-07-11: Világfigyelő - :

Koalíciós megállapodás született (Cseh kormányalakítás)

Koalíciós szerződést írt alá tegnap Prágában a közös kormányzásról a legutóbbi csehországi választáson győztes ANO mozgalom és a Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD). A dokumentumot a két politikai tömörülés elnöke, Andrej Babis és Jan Hamácek írta alá.