Öt gépkocsi rongálódott meg

2018. július 21., szombat, Közélet

Öt gépkocsi megrongálásával járó baleset történt tegnap kora délután Sepsiszentgyörgyön a Stadion utcában.

  • Fotó: Demeter Virág Katalin
    Fotó: Demeter Virág Katalin

Egy személygépkocsi balra fordulva kihajtott a Testvériség utcából, és nekihajtott a főúton a kórház felől érkező, szabályosan közlekedő személygépkocsinak úgy, hogy azt nekilökte három, az út szélén parkoló autónak. Személyi sérülés nem történt, csupán anyagi kár keletkezett. Nicoleta Tolvaj-Marin, a Kovászna megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, a Testvériség utcából kihajtó gépkocsi vezetője nem biztosította be magát, előny meg nem adásáért 60 napra felfüggesztették jogosítványát és megbírságolták. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 751
szavazógép
2018-07-21: Közélet - :

Panasz a cigánylovakra

Sok gondot okoznak a sepsiszentgyörgyi Őrkő negyed ellenőrizetlenül hagyott állatai – tette szóvá a helyi tanács tegnapi, rendkívüli ülésén Andrei Cochior szociáldemokrata tanácstag, aki sürgős intézkedéseket kért a felelőtlen gazdák ellen.
2018-07-22: Sport - Miska Brigitta:

A piros-fehérek pont nélkül zártak az újonc ellen (Labdarúgás, I. liga)

Vereséggel kezdte az idényt a Sepsi OSK, miután szombaton 1–0-ra kikapott a kupadöntős FC Hermannstadt csapatától a marosvásárhelyi Trans-Sil Stadionban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában. A szervezetten játszó, újonc szebeni együttes rögzített helyzet követően, Ștefan Blănaru góljának köszönhetően győzelemmel mutatkozott be az első osztályban.