Cserkészavatás Kovásznán

2009. március 23., hétfő, Közélet
A Vajnafalva Református Egyházközség templomában tegnap cserkészavatást tartottak.

A templomépítő Havadtőy Sándor egykori lelkipásztor nevét viselő cserkészcsapat nyolc kiscserkésszel bővült, a korábban avatott kiscserkészek közül tizenegynek a nyakkendőjét kék színűről zöldre cserélték. Az ünnepi istentiszteleten igét hirdetett Cs. Bukovinszky Miklós, a gyülekezet lelkésze. (bodor)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1452
szavazógép
2009-03-23: Máról holnapra - x:

Elegáns őrségváltás - Farcádi Botond

Barack Obamához hasonlítja a túlzásokra hajlamos bukaresti sajtó Crin Antonescut, miután a liberális politikus az alakulat hét végi kongresszusán elhódította az elnöki széket Călin Popescu Tăriceanutól. A párhuzam pedig nem is teljesen alaptalan.
2009-03-23: Közélet - x:

Újabb Gyurcsány-csel - Simó Erzsébet

Felajánlotta távozását a miniszterelnöki székből Gyurcsány Ferenc az MSZP tisztújító kongresszusának. A pártelnök-kormányfő beszédében azt mondta, új miniszterelnökre és új kormányra van szükség, ezért azt javasolta a szocialista párt legfőbb döntéshozó fórumának, hogy bízza meg a párt vezetését, személy szerint a választmány elnökét, a pártelnököt és a frakcióvezetőt az új miniszterelnök kiválasztásával.