2009. augusztus 26., szerda, Elhalálozás

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy szeretett testvérünk,

TELEKI ANDRÁS

(PÁL)

volt szobafestő

életének 70. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2009. augusztus 26-án 15 órakor lesz a közös temető ravatalozóházából.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló testvérei és családjuk

4224915

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagytata, testvér, sógor, jó barát és jó szomszéd, a lisznyói

id. FAZAKAS ANDRÁS

nyugalmazott ezredes

életének 74. évében hirtelen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2009. augusztus 27-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra katolikus szertartás szerint a lisznyói családi háztól a helyi hegyaljai temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

3602

Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a dolgos kezű, családjának élő, szeretett férj, apa, após, nagyapa, dédnagyapa, a sepsiszentkirályi születésű sepsiszentgyörgyi

RÁCZ MIHÁLY

82 éves korában hirtelen elhunyt.

Temetése 2009. augusztus 27-én 15 órakor lesz a vártemplomi ravatalozóból a református temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Gyászoló családja

3603

Köszönetnyilvánítás

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik ZÁTYI FERENC temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és a nehéz percekben segítettek.

A gyászoló család

714

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik MÁTÉ ERZSÉBET temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és a nehéz percekben segítettek.

Gyászoló családja

3345

Megemlékezés

Nem vár már minket ragyogó szemekkel, nem örül már nekünk szerető szívével. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk már soha senki el nem vehet. Fájó szívvel emlékezünk a ma hat hete elhunyt drága jó feleségre, édesanyára, nagymamára, anyósra, testvérre, a sepsiszentgyörgyi ZAY MÁRIA MAGDOLNÁRA. Emlékedet örökre szívünkben hordjuk.

A gyászoló család

3601

Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi ASZTALOS LÁSZLÓRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye, fia és családja

709

Mély fájdalommal és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagytatára, a baróti id. KOMPORÁLY VIKTORRA halálának második évfordulóján.

Özvegye, gyermekei

és azok családja

4224894

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 754
szavazógép
2009-08-26: Magazin - x:

Új tinidivat: önakt

Sextingnek hívják Amerikában a tinédzserek legújabb divatját: interneten és mobiltelefonon teszik közzé az önmagukról készült meztelen, félmeztelen fotókat.
2009-08-27: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Rádió
A Régió Rádió Viola da Gamba komolyzenei műsorában ma 22 órától Wolfgang Amadeus Mozart műveit hallhatják, az adást szombaton 10 órától megismétlik.