Elhalálozás

2009. augusztus 28., péntek, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, férj és nagyapa, a málnási

KOCSIS DEZSŐ

életének 76. évében elhunyt.

Temetése 2009. augusztus 29-én 13 órakor lesz a református ravatalozóházból a málnási temetőben.

Részvétfogadás augusztus 28-án 20 órától.

A gyászoló család

4225030

Fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, közeli és távoli rokon, jó barát, a kézdivásárhelyi

JANKÓ ISTVÁN

szerető szíve életének 52., házasságának 29. évében 2009. augusztus 26-án rövid, de türelemmel viselt betegség után megszűnt dobogni.

Drága halottunk földi maradványait 2009. augusztus 28-án, pénteken 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi római katolikus ravatalozóháztól.

Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

A gyászoló család

661

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a bikfalvi

TÓTH JÓZSEF

volt traktorista

60 éves korában rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése 2009. augusztus 29-én 14 órakor lesz a bikfalvi temetőben református szertartás szerint.

A gyászoló család

3609

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, férj, nagyapa és dédnagyapa,

POPESCU NICOLAE

életének 86. évében hosszas betegség után elhunyt.

Temetése 2009. augusztus 29-én 13 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

3610

Részvétnyilvánítás

A Puskás Tivadar Szakközépiskola munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak PÁLL ARANKA elhunyta alkalmából.

F. E.

Köszönetnyilvánítás

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunk, MOLNÁR PÉTER temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és a nehéz percekben mellettünk álltak.

A gyászoló család

4225014

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunk, özv. SÁNTA ANTALNÉ (JULIANNA) temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és a nehéz percekben segítettek.

A gyászoló család

4224977

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, CSEGEDI GYULA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak, és a nehéz napokban mellettünk álltak.

A gyászoló család

4224984

Tiszta szívből köszö­nöm mindazoknak, akik CIUCĂŞEL ROZALINA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet a rokonoknak, szomszédoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik fáradhatatlanul és önzetlenül segítettek, mellettem álltak a nehéz és fájdalmas percekben. Isten áldását kérem a további életükre. Hálát adok a mindent Teremtőnek, hogy erőt és kitartást adott a súlyos beteg gondozásához.

Sanyi

4224989

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk szüleinkre, ARMANCU GYÖRGYRE és feleségére, ERZSÉBETRE haláluk 30., illeteve harmadik évfordulóján. Emléküket szívünkben megőrizzük.

Fiuk és családja

4225031

Hat hete kísértünk el oda, ahol már nem kínoz a szörnyű kór. Pihenj békében, NAGY MIHÁLY. Emléked mindannyiunk lelkében örökre élni fog.

A gyászoló család

4225041

Fájó szívvel emlékezünk a kőröspataki születésű sepsiszentgyörgyi VÁNCSA MIHÁLYRA, aki hat hete hagyott itt bennünket. Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, fájó emlékét megőrizzük. Nyugodjál békében.

Özvegye és lánya

4224927

Halálának tizenkettedik évfordulóján fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi MÁTHÉ ISTVÁNNÉ BITAI ARANKÁRA. Jóságának, szeretetének emlékét lelkünkben hordozzuk életünk minden pillanatában. Áldott legyen a föld, ahol beteg teste pihen. Csendes álma fölött őrködjön az örök szeretet. Amíg élünk, velünk lesz fájó emléked.

Szerettei

4224917

Sok szeretettel emlékezünk dr. COVEŞAN IOAN főorvosra halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes.

Családja

4224967

Kegyelettel emlékezünk szüleinkre, KÉSMÁRKY MIKLÓSNÉ BARLABÁS IBOLYÁRA halálának első, KÉSMÁRKY MIKLÓSRA halálának 40. évfordulóján és testvérünkre, MAVRODIN MIKLÓSNÉ KÉSMÁRKY UZONKÁRA halálának 12. évfordulóján. Emlékük legyen áldott.

Hozzátartozóik

4224929

Kegyelettel emlékezünk édesapánkra, a bitai CSÁKÁNY ZOLTÁNRA halálának tizedik évfordulóján. Drága emléke szívünkben megmarad. Pihenése legyen csendes.

Gyermekei

4224957

Fájó szívvel emlékezünk TUNYOGI KÁROLYNÉ LUKÁCS IRÉNKÉRE halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Testvérei és azok családja

4224997

Szeretett, drága jó édesanyánk, te voltál mindenünk, amíg köztünk voltál, minket úgy szerettél, jóra tanítottál, a mi családunk példaképe voltál. Drága jó édesanyánk, elhagytál te minket, a te életed példája vezérelt bennünket. A gyermekeidben élni fogsz még tovább, szívünkbe zártunk, mint drága jó édesanyát. Amíg éltél, szerettünk, amíg élünk, siratunk. Fájó szívvel emlékezünk a kálnoki SORBÁN GIZELLÁRA, akit egy éve kísértünk utolsó útjára.

Özvegye és gyerekei

4225001

Hihetetlen, de elmentél egy perc alatt, számomra csak a döbbenet és a fájdalom maradt. Téged elfelejteni nem lehet, sajnos, meg kell tanulni élni nélküled. A búcsúszó, amit nem mondtál ki, elmaradt. Elmentél, de jóságod és szereteted egy életre a szívemben maradt. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezem drága jó édesapámra, a bitai születésű szentivánlaborfalvi id. NAGY LAJOSRA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos leánya, Noémi

4225005

Fájó szívvel és kegyelettel emlékezünk a mikóújfalusi id. MIKLÓS JÁNOSRA halálának nyolcadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Szerettei

4225015

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 755
szavazógép
2009-08-28: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Tánc
Sepsiszentgyörgyön ma 19 órától a Lajtha László Stúdióteremben megtekinthető a Háromszék Táncegyüttes Csávási ballada című előadása.
2009-08-28: Nyílttér - x:

Az utca hangja

JAKÓ OLGA, Sepsiszentgyörgy. Pár éve figyelem a Stadion utcai Bem-Balogh üzlet környékét, felháborító a látvány. Amíg bírtam, magam gondoztam e területet, de a betegségem miatt már nem tehetem.