Vakációs bibliahét

2009. augusztus 28., péntek, Közélet

Ma zárul az a vakációs bibliahét, melyet közel félszáz gyerek részvételével tartottak Sepsiszentgyörgyön a Szemerjai Református Egyházközség könyvtárában Incze Hajnalka vallástanár irányításával.

A programot a hollandiai Koen Alapítvány támogatja, s megszervezésében segítséget nyújt a helybeli IKE. Az idén már hatodik alkalommal megszervezett rendezvény témája Jézus, az igazi kincs. A foglalkozásokon játékosan mutattak be bibliai történeteket, énekeket, aranymondásokat tanultak, kézimunkáztak, s a különböző történetekhez kapcsolódó játékokban vettek részt. (Szekeres)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 754
szavazógép
2009-08-28: Közélet - x:

Kijelölt taximegállók

Elkezdődött a sepsiszentgyörgyi taximegállók megjelölése. A várakozóhelyeket ezentúl már nem csak a villanyoszlopokra felszerelt táblák mutatják, hanem az úttestre festett jelek, illetve írás is.
2009-08-29: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Zene
* A sepsiszentgyörgyi Erzsébet park zenepavilonjában a vasárnapi hangverseny elmarad.