Új irányítótáblák

2009. szeptember 2., szerda, Közélet
Sepsiszentgyörgyön lassan helyükre kerülnek a már rég beharangozott irányítótáblák.

A régiek már igencsak megértek a cserére, rozsdásak, ütöttek-kopottak, s nem is mind a közlekedés szempontjából legmegfelelőbb helyre szerelték fel. Több új irányítótábla lesz, mint eddig, minden helység nevét két nyelven tüntetik fel, néhányat három nyelven is, emiatt vagy túl nagy méretűek, vagy zsúfoltak és olvashatatlanul kis betűsek lennének a kék táblák, ezért egymás után több tábla is kerül az utak mellé, mint a József Attila utca belső felén (felvételünk). (vop)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1486
szavazógép
2009-09-02: Közélet - x:

Díjat hoztak a Dombi testvérek

Dombi Szabolcs és Dombi Botond, a Mikes Kelemen Főgimnázium IX., illetve VI. osztályos diákja a Polifilm Műhely Alapítvány különdíját kapta Budapesten a 16. Országos Diákfilmszemlén A szúnyog és a Buba éneke című animációért.
2009-09-02: Közélet - x:

Közönségszervező iroda

Lezajlottak a versenyvizsgák a sepsiszentgyörgyi közönségszervező iroda három munkahelyére, mely szeptembertől a város két színházának és táncegyüttesének előadásaira a jegyeket és bérleteket forgalmazza.