KézilabdaTornagyőzelemmel hangolt

2009. szeptember 7., hétfő, Sport

a Nagy Mózes Sportklub az ifjásági II-es bajnokság rajtjára. A Szász Csaba edzette együttes — Voloncs Orsolya, Fülöp Krisztina, Beke Judit, Kerestély Réka, Voloncs Júlia, Kertész Eszter, Mátis Henrietta, Mátis Zsuzsa, Mátis Zita, Hegyeli Emőke, Sidó Renáta, Kovács Ágota, Niczuly Beáta — ugyanis Marosvásárhelyen szerepelt a helyi Tansilvania szervezte előkészületi tornán, melyen részt vett még a Marosludai ISK és a Besztercei ISK csapata is.

A kézdivásárhelyiek három győzelemmel — 32—16 Marosludassal, 27—15 Besztercével és 34—27 a Transilvaniá­val — biztosan nyerték a tornát. Tehát tornagyőzelemmel hangoltak a bajnoki rajtra. A torna végeredménye: 1. Nagy Mózes Sportklub, 2. Marosvásárhelyi Transilvania, 3. Besztercei ISK, 4. Marosludasi ISK.

Kedden újabb előkészületi tornán vesz részt a győztes együttes, ezúttal otthon a sportcsarnokban, együtt az Oneşti-i Sportlíceum, a Ploieşti-i Május 1. SE és a marosvásárhelyi Transilvania csapataival. A mérkőzéssorozat kedden 9, délután 14 órakor kezdődik. Szeretettel várják a kézilabda és általában a sport barátait. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1536
szavazógép
2009-09-07: Sport - x:

Megszűnt az MSC A-osztályos csapata (Kézilabda) — Áros Károly

Utolsó emlék az MSC női szuperligás csapatáról
Eddig volt, s nincs tovább! Minden ígérgetés — a megye, a város, a klub — ellenére megszűnt a Sepsiszentgyörgyi Municípiumi Sport Club A-osztályos női kézilabdacsapata. „Betegsége" a város történetének Albert-érájában kezdődött, és az Antal-korszakban vált végzetessé. A „kórokozók" között kell megemlítenünk még Vajda Lajost és magát a Municípiumi Sport Clubot, igazgatója Sánta Károly.
2009-09-07: Sport - x:

Kézdivásárhelyi dobogósok (Asztalitenisz)

a zilahi Mike-emlékversenyen, amelyen rendszeresen részt vesznek Dobolyi Aladár tanítványai.