AsztaliteniszRomán Kupa

2009. szeptember 28., hétfő, Sport

A Resicabányán megrendezett kupaviadalon a 6. helyen zárt a Nagy Mózes Sportklub — Barthi Lóránt, Kanabé Szilárd, Szőcs Tamás — együttese.

Volt ez már jobb is, lesz ez még jobb is. Most az a fontos, hogy játszott az együttes. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1449
szavazógép
2009-09-28: Sport - x:

Ezer kilométer kerékpáron (Kerékpár)

A kézdivásárhelyi Papp Zoltán, miután sikeresen letekert 620 kilométert 26 óra alatt, újabb rekordkísérlettel rukkolt elő: ezer kilométert biciklizni egyhuzamban.
2009-09-28: Sport - x:

Huszonnégy órás futás

Kézdivásárhely polgármesteri hivatala, a KSE, a Zöld Nap és a Havas Egyesület közös szervezésében október 2-án reggel 8 órától 24 órás futásra kerül sor a Sinkovits-stadionban, melyre szeretettel várjuk a sportolni vágyó személyeket. Ha csak két percet fut valaki, már tett egy lépést egészsége érdekében.