Hogy mik vannak!

2009. szeptember 29., kedd, Magazin

Tizenhárom fejlövést kapott, hazament

Tizenháromszor lőttek fejbe egy macskát Ausztráliában légpuskával, mégis hazatért. A 9 éves kandúr vérző fejjel jelent meg háromnapos távollét után gazdája házának ajtajánál.

A férfi azonnal állatorvoshoz vitte, ahol 11 lövedéket kioperáltak. Bár a fegyver csak légpuska volt, igen figyelemreméltó, hogy az állat ennyire súlyos sebekkel is hazatalált. Az orvosok szerint teljesen felgyógyul. A rendőrség nyomozni kezdett a tettes vagy tettesek után, akikről feltételezik, hogy 18—20 év közötti ifjak lehetnek.

Korrupt tisztviselő akarok lenni!

Korrupt tisztviselő szeretne lenni nagykorában egy hatéves kislány Kínában, és ezt őszintén feltárta a tévé nyilvánossága előtt. Rögtön a nézők kedvence lett, jóllehet arcát utólag eltakarták. A gyermekkel a tanítás első napján készült kis interjú. A mi leszel, ha nagy leszel kérdésre a következő párbeszéd alakult ki:

— Ha felnövök, tisztviselő akarok lenni.

— Milyen tisztviselő?

— Korrupt, mert nekik sok mindenük van.

Más gyerekeknek is feltette a tévéstáb a kérdést, de ők csak tanárok szeretnének lenni, vagy még nem tudják, hogy mik. Az interjú felkerült az internetre, ott is igen népszerű. A hozzászólók közül sokan dicsérik a gyerek realitásérzékét.

Meztelen nő elől futamodtak meg

Bécsben meztelen nő rohant le építőipari munkásokat azt üvöltözve, hogy „kinek kellek?", ám nem volt rá kereslet. Sőt... A pucér nő a főpályaudvar melletti építkezésen rontott a markos legényekre, akik máskor le-leszólítgatnak csinos nőket, ám a szőke donna túl nagy falat lett volna nekik. És túl vad. A nő rájuk borította asztalukat, ők pedig szétszaladtak és elbújtak előle, míg a rendőrség meg nem érkezett. „Egyikünk se szívesen képzelte el, hogy mi történt volna azzal a társunkkal, akit a keze közé kaparint" — idézte az Ananova brit hírügynökség az egyik munkást. A „senkirekellő" nőt a rendőrség orvoshoz vitte, de hogy elmegyógyászhoz-e, arra nem tért ki a hír.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1536
szavazógép
2009-09-29: Magazin - x:

Hárommillió facsemete az olimpia köszöntésére

Amennyiben október 2-án Koppenhágában a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Rio de Janeirót választja a 2016-os nyári olimpia helyszínéül, a versenyek megkezdésekor hétéves lesz az a háromezer facsemete, amelyet Dél-Amerika legszebb városának Pedra Branca nevű parkjában az idén elültettek.
2009-09-29: Riport - x:

Cápák a Besenyői-tavon (Sajátos halfogás) - Sylvester Lajos

László Béla megyei vadász-horgász egyesületi igazgató és Rétyi Csaba elnök szerint nagyragadozók jelentek meg a Besenyői- és a szörcsei horgásztó vizén, akik az egyesület tulajdonában lévő halállományt akarják eltulajdonítani.