Hamis adatközlés miatt nem kapnak lakást

2009. október 6., kedd, Közélet
A sepsiszentgyörgyi szociális lakásokra sikeresen pályázók közül háromról is kiderült, hamis adatokat közölt, pontosabban elhallgatta, hogy korábban saját lakással rendelkezett — ez pedig kizáró jellegű feltétel volt.

A város polgármestere azt javasolja, a csalók ezentúl semmilyen szociális támogatást ne kaphassanak. Különösképp azt érinti súlyosan a feledékenység, aki a Csíki negyedi szociális tömbházban lakik, s ezek után fedél nélkül marad. (vop)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1484
szavazógép
2009-10-06: Közélet - x:

Az évad első díja az Osonónak

A legjobb csapatnak járó díjjal és rendezői különdíjjal tért haza a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely a hét végi I. Mezőkövesdi Színházi Fesztiválról.
2009-10-06: Közélet - x:

A fiatalság önmagában nem erény

Konkrét eredményekről is be tudtak számolni az árkosi Európai Tanulmányok Központjában immár második alkalommal megtartott Fiatal Tanácstagok Találkozójának szervezői: a tavalyi, első összejövetel után három ifjúsági szervezet alakult ― Kovásznán, Barátoson és Kézdiszentléleken ―, és több önkormányzatban sikerült elérni az ifjúsági alap megteremtését.