Szabadidőközpontot avattak

2009. október 7., szerda, Közélet

Kártya- és römipartira, tévézésre, tereferére alkalmas szobákat rendezett be a sepsiszentgyörgyi önkormányzat idősek számára a Nemere Természetjáró Kör Kőrösi Csoma Sándor utcai székházának kétharmadába, amit a közösségi szórakozásra vágyó idős emberek vehettek birtokba.

Az avatószalagot a legidősebb jelen lévő nyugdíjas, a nyolcvankét éves nagyborosnyói Pakucs Etelka, valamint Antal Árpád polgármester vágta át, ezt követően gazdára talált legalább száz pezsgős pohár. (fekete)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 772
szavazógép
2009-10-07: Közélet - x:

Szülinap a könyvtárban

Október 3-án Benedek Elek születésnapját ülték meg a Bod Péter Megyei Könyvtárban. Az ünnepségre azok a 9—10 éves könyvtárlátogató gyermekek kaptak meghívót, akik az elmúlt év folyamán jeleskedtek az olvasásban.
2009-10-07: Világfigyelő - x:

Csak becsületesen, megalkuvás nélkül érdemes élni

Az aradi vértanúk a ,,magyar ügyért" adták életüket, ami a szabad, független és polgári Magyarországot jelentette — mondta Navracsics Tibor tegnap a Veszprémhez tartozó Gyulafirátót városrészben tartott ünnepségen.