16—7Kézilabda, ifjúsági I.: Sepsi ISK—Marosi SPL 33—19

2009. október 12., hétfő, Sport

Sepsiszentgyörgy, Szemeria negyedi sportterem. Körülbelül 60 néző. Vezette: Laurenţiu Moaie és Eugen Vasilescu (Argeş). Sepsi ISK: Stoica—Petrilă 5, Farkas 5, Blaj 4, Lohan 8, Druţu 2, Bakk 9—Niste, Spoiala, Pap, Zaharia, Deák, Dobrean. Edző: Kovács István és Bărbos Viorel. Marosi SPL: Moldovan—Suciu 2, Mates 4, Csók 3, Simon 5, Rad 2, Berki 1—Rendes, Horváth 2, Bartha, Veres, Ştefan, Andorn, Martin. Edző: Petru Vasile. Hétméteresek: 3/1—3/1. Kiállítások: 10 perc—6 perc.

Már az első ötpercnyi játék után kiderült, hogy nem egy súlycsoportból való a két együttes. Amíg a házigazdák játszi könnyedséggel kézilabdáztak, addig a marosi alakulat csak szenvedett. A vendégek kínlódtak a védekezésben, kínlódtak a támadásban, s az egész mérkőzésük arról szólt, hogy ne szenvedjenek nagyon csúfos vereséget... A remek formában lévő Lohan és Bakk vezette csapat az első sípszótól az utolsóig irányította a meccset, s megérdemelten nyerte meg a találkozót. A Sepsi ISK csapatából még kiemelkedett teljesítményével kapusunk, Stoica, Petrilă, valamint Farkas. Szép volt, fiúk, és gratulálunk a győzelemhez.

(tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 755
szavazógép
2009-10-12: Sport - x:

Sikeres szentgyörgyi verseny (Motokrossz)

Az elmúlt hét végén Sepsiszentgyörgy adott otthont a hazai motokrossz-bajnokság ötödik futamának.
2009-10-12: Sport - x:

Teremlabdarúgás, II. liga: KSE—Bukaresti Metropolis 7—4 (3—3)

Kézdivásárhely, városi sportcsarnok. Körülbelül 150 néző. Vezette: Sorin Muntean (Marosvásárhely) és Gabriel Mocean (Aranyosgyéres). KSE: Bartók—Ştefanciuc, Pap, Gazda, Csulak, Dobra Sz., Dobra A., Iacob, Surdu, Căşuneanu, Slabu, Aboace. Metropolis: Pintilie—Andrei, Rogorjean S., Rogorjean G., Mogos, Marcel, Costantin, Nuţu, Goga, Vlădescu. Gólszerzők: Pap (15., 16., 21., 37.), Gazda (5.), Dobra Sz. (28.), Csulak (38.), illetve Mogos (3., 13.), Goga (7.), Rogorjean S. (26.).