BirkózásA III. forduló

2009. október 26., hétfő, Sport
Az ifjúsági II-es korosztály országos csapatbajnokságának harmadik fordulóján vettek részt Galacon a Sepsiszentgyörgyi ISK birkózói.

A pontszerzésben kitűnt Tatár Andrea (43 kg) a súlycsoportjában elért első helyével, Baczoni Levente (85 kg) mint második, Dima Balázs (42 kg) mint harmadik és Incze Kriszta (56 kg) mint negyedik helyezett. A következő fordulóra novemberben kerül sor. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1536
szavazógép
2009-10-26: Sport - x:

Indul a városi bajnokság (Kosárlabda)

Még csak kedd délig lehet jelentkezni a hamarosan rajtoló sepsiszentgyörgyi amatőr kosárlabda-bajnokságra. Nevezni és további információkért írjanak a sepsikosar@yahoo.com elektronikus postacímre. A mérkőzések előreláthatólag pénteken lesznek, a sorsolásra október 28-án, szerdán 18 órakor kerül sor a Bastion vendéglőben a csapatok képviselőinek jelenlétében.
2009-10-26: Sport - x:

Egy első, egy második hely (Autósport)

Hegyi gyorsasági autóverseny — brassói rendezésben — helyszíne volt Keresztvár. A Sonic Motorsport színeiben Szabó Csongor is elindult a Marcus Andreoiu kölcsönözte — az övé még nem készült el a komlói baleset után — Opellel. Remek formában versenyzett, a H2-es kategóriában pénteken a második, vasárnap az első helyen érkezett a célba. Gratulálunk! (á)