KosárlabdaMagyarországi vendégszereplés

2009. november 12., csütörtök, Sport

Az elmúlt hét végén a Sepsiszentgyörgyi ISK U14-es fiúcsapata a Communitas Alapítvány támogatásával kosárlabdatornán vett részt a magyarországi Békésen. A viadalt a békési születésű, a magyar kosárlabdázás atyjának tekintett Hepp Ferenc születésének századik évfordulója alkalmából rendezték.

A háromszéki fiúk, miután 63—30 arányban legyőzték Mezőberényt és 73—39 arányban a Marosvásárhelyi BC-t, bejutottak a torna fináléjába. A döntőben sajnos akcióba lépett a békési bírópáros, mindent megtéve a hazai győzelemért, így a meccs végeredménye 73—69 lett a házigazdák javára. A küzdelemsorozat zárómomentuma keserű szájízt hagyott a gyerekekben, melyet kissé enyhített az a tény, hogy a szentgyörgyi Sinka Aba lett a hárompontosdobó verseny győztese — tudtuk meg Nemes Árontól, a csapat edzőjétől. A szentgyörgyi csapat: Dézsi András, Sinka Aba, Datner Arnold, Kanyó Szilveszter, Szabó Norbert, Szász Botond, Dávid Szilárd, Kölcze Attila, Tóth Ádám, Szabó Attila, Baczó Bence, Tamás Imre. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1485
szavazógép
2009-11-12: Sport - x:

Sepsi BC—Kolozsvári U 92—68 (Kosárlabda, A-osztály) — Tibodi Ferenc

(14—20, 30—14, 30—12, 18—22)
Sepsiszentgyörgy, Szabó Kati Sportcsarnok. Mintegy 900 néző. Vezette: Sorin Drugău és Alexandru Ivan. Sepsi BC: Vass 6, Rasmussen 9/3, Gidden 27, Diaconu 18/3, Sándor 13/3—Csillag 2, Borş 2, Nagy 7, Veres 8, Szőcs. Edző: Stacey Nolan.
2009-11-12: Sport - x:

Rajtolt a megyei bajnokság (Kosárlabda)

Két kézdivásárhelyi, egy bodzafordulói és tíz szentgyörgyi csapat részvételével rajtolt a megyei amatőr kosárlabda-bajnokság.