TekeHelytállás

2009. november 23., hétfő, Sport
November 21-én a Kézdivásárhelyi Transintex tekecsapat barátságos mérkőzést játszott Moldva fővárosában, Jászvásáron a helyi CFR országos bajnok csapatával.

A nyolc-nyolc tagból álló csapatok végeredménye: 4408—4113 a jászvásáriak javára. A részletes kézdivásárhelyi eredmények: Veres Gyula 570 fa, Harai Jenő 585 fa, Ovidiu Zlotu 514 fa, Benkő Sándor 498 fa, Péter István 483 fa, Harai János 492 fa, Opra Ferenc 509 fa és Gruber Ervin 462 fa.

(Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1486
szavazógép
2009-11-23: Sport - x:

Nincs megállás (Lovassport) - Áros Károly

Csak a versenyidény ért véget, a lovasélet nem — mondta Bartha Róbert, a Lipicai Lovasklub életre hívója, a Lovashatóság elnöke szerkesztőségünkben jártakor.
2009-11-23: Sport - x:

A Sepsi FC a tévében (Teremlabdarúgás, I. liga)

Az I. ligás teremlabdarúgó-bajnokság 11. fordulójának záró mérkőzésén ma este a Kolozsvári Clujana a Sepsi FC-t látja vendégül.