BirkózásRomán Kupa

2009. december 7., hétfő, Sport

Folytatták idei jó szereplésüket az MSC és az Olimpiai Központ női birkózói a Román Kupa viadalán.
Aranyérmesek: Nicoleta Ciuhurezu (51 kg), Mihaela Munteanu (55 kg), Anca Petre (59 kg), Roxana Năstrusnicui (63 kg), Adina Popescu (67 kg), Roxana Ianculovici (72 kg), ezüstérmesek: Mădălina Linguraru (44 kg), Valentina Predi (48 kg), Mihaela Obreja (63 kg), Tatár Otília (67 kg), bronzérmesek: Bucşa Róbert (55 kg), Bucşa Bucur (74 kg). Mi mást mondhatunk még idényzáróra, ha nem azt, hogy ahol van munka, van eredmény is. (á)
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1485
szavazógép
2009-12-07: Sport - x:

Az érem másik oldala (Kosárlabda) - Tibodi Ferenc

A beadvány aláírói

Harmadik idénye, hogy van A-osztályos női kosárlabda-csapata Sepsiszentgyörgynek. Úgy vélem, hogy a kétszeres bajnoki ezüstérmes és egyszeres Román Kupa-győztes együttes jót tett városunknak, a Sepsi BC az összetartozás jelképe lett, a zöld-fehér színeket pedig megismerték az ország határain belül és kívül is. Sajnos, a győzelem mámora és a vereség bánata mellett alakulatunk mind a három szezonban botrányt is szolgáltatott.
2009-12-07: Sport - x:

Mikulás-kupa (Jégkorong)


A Mikulás az idén is eljött Gyergyószent­miklósra, most az U12-es és az U14-es gyere­kek örvendhettek a felkínált játéklehetőségnek.