Síbörze

2009. december 10., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Fontis Egyesület a hét végén gyerekeknek műfalmászással egybekötött csereberevásárt szervez a városi uszoda harmadik emeletén.

Ha megunta vagy éppen elcserélné régi téli sportfelszerelését, akkor önnek ott a helye a kétnapos rendezvényen. A program: szombaton 9—18, vasárnap pedig 9—15 óra között. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1537
szavazógép
2009-12-10: Sport - x:

Az utolsó nekifutás (Karate)

Szombaton Érden rendezik meg a Raiker Liga pénzdíjas WKF Karateversenyének utolsó és egyben döntő fordulóját.
2009-12-10: Sport - x:

Minifoci

Recsenyédi Mihály-emlékserleg
A hagyományokhoz hűen idén is megrendezik a bodoki sportteremben a Recsenyédi Mihály-emlékserleg nevet viselő teremlabdarúgó-tornát. A főszervező, Páll József december 19-re tervezi a rendezvényt, melyre december 16-ig nevezhetnek a csapatok (telefon: 0748 949 992), a nevezési díj 300 lej. Emlékezni emberi dolog, játszani pedig csodálatosan jó. Ne hagyják ki!