MűfalmászásRemek második hely

2009. december 14., hétfő, Sport

Az elmúlt hét végén a bukaresti Ecran Klubban szervezték meg a már hagyományosnak mondható A Mikulás is műfalmászó nevet viselő versenyt. A küzdelemsorozat jó alkalmat szolgáltatott arra, hogy a Román Alpinista és Sziklamászó Szövetség díjazza idei legjobb sportolóit.

A harmadik alkalommal megrendezett viadalon több száz mászó állt rajthoz, a megyeszékhelyi Adrenalin SE tizenkét sportolóval képviselte Sepsiszentgyörgyöt és eggyel Csíkszeredát. A csíki Máthé Pétert a verseny szervezői különdíjjal jutalmazták, és őt választották meg a viadal legtehetségesebb fiatal sportolójává. A szentgyörgyi lányok közül a mindössze 16 éves Nagy Hanna a megmérettetés fináléjáig jutott, az elődöntőben a tavalyi országos bajnok Antonia Trifut utasította maga mögé, a döntőben viszont kikapott a többszörös bajnok Crina Ochenatutól. A fiúk mezőnyében a legjobb eredményt Szőcs Károly Csaba érte el, aki tíz teljesített úttal a 22. lett. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1534
szavazógép
2009-12-14: Sport - x:

Snow Cup (Paintball) — Tibodi Ferenc

Szombaton a sepsiszentgyörgyi egykori IMASA egyik csarnokában került sor a Kovászna megyei paintballos idény utolsó versenyére, amely a Snow Cup nevet viselte. A nagy érdeklődésnek örvendő viadalon a megyeszékhelyi együttesek mellett brassói, nagyszebeni, medgyesi csapatok vettek rész.
2009-12-14: Sport - x:

Csendes forduló (Bowling)

Nyugalmas, mondhatni meglepetés nélküli fordulón van túl a megyei bowlingbajnokság, amelynek a napokban az utolsó előtti fordulóját rendezték meg. Simán nyert a címvédő Trio Bodok, a Sky és a Tequila.