KosárlabdaVan edzője a Sepsi BC-nek

2010. január 7., csütörtök, Sport
Nem egy meccsre, hanem a szezon végéig van edzője A-osztályos női kosárlabdacsapatunknak.

A zöld-fehér mezes csapattól származó információk szerint az alakulat újdonsült trénere a nagyváradi születésű Veres Attila János. A Bihar megyei szakember legutóbb a férfi élvonalbeli Nagyváradi MSC vezetőedzője volt, és azért váltották le, mert csapata hat mérkőzést veszített el zsinórban. Veres korábban a román U20-as válogatottat is irányította, ő a 2009—2010-es idényben csapatunk harmadik edzője.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1503
szavazógép
2010-01-07: Belföld - x:

Belföldi hírek — Farkas Réka

Több pénz egészségügyre
A GDP 3,6 százalékáról négy százalékra növelte a parlament egészségügyi szakbizottsága az egészségügyi tárca költségvetését. A módosítást az SZDP javasolta, és a bizottsági tagok húsz igen szavazattal és két tartózkodással fogadták el. Cseke Attila egészségügyi miniszter kifejtette, kevesli ugyan a tárcának kiutalt büdzsét, de támogatja a kormány javaslatát, mert ennek tagjaként szolidárisnak kell lennie a kabinettel. „Az összeg körülbelül a tavalyival egyenlő, azaz a GDP 3,6 százalékát teszi ki. Nem vagyok elégedett a költségvetési tervezettel, de figyelembe veszem azt, hogy válságos év áll előttünk" — szögezte le a miniszter.
2010-01-07: Sport - x:

Sepsi BC—Zaragoza 57—85 (Kosárlabda - Európa-kupa)

(10—24, 16—24, 19—18, 12—19)
Sepsiszentgyörgy, mintegy 1200 néző. Vezette: Iszmáil Özgün (török), Zlatin Karanikolov (bolgár).