Horvát pártvezető balesete

2010. január 13., szerda, Világfigyelő

Halálos balesetet okozott Magyarországon Radimir Cacic, a Horvát Néppárt vezetője.

Cacic maga tájékoztatta a horvát médiát a Budapest közelében január 8-án történt balesetről, miután tudomására hozták, hogy az ütközés egyik áldozata meghalt a kórházban. A horvát politikus szerint a baleset a rendkívül rossz időjárási és útviszonyok miatt következett be.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1536
szavazógép
2010-01-13: Világfigyelő - x:

Nem alkotmányellenes az örmény—török kormánymegállapodás

Nem ütközik az alkotmányba az örmény és a török kormány megállapodása a két ország közötti diplomáciai viszony felvételéről és a kapcsolatok rendezéséről — állapította meg tegnap hozott határozatában az örmény alkotmánybíróság.
2010-01-13: Világfigyelő - x:

Felrobbantottak egy gázvezetéket

Dagesztánban felrobbantottak egy gázvezetéket tegnap este, a robbanás helyén tűz ütött ki, de senki nem sérült meg. A Kaszpi-tengeri lelőhelyekről Dagesztánba gázt továbbító gerincvezeték 11 település mintegy 170 000 lakóját látja el gázzal.